Afaceri la cheie profitabile prin intermediul WaterBoyz

Vă punem la dispoziție pachete de produse pretabile pentru afaceri aflate la început de drum sau vă amenjăm locul de joacă cap-coadă. Nu trebuie să fiți experti, deorece noi vă oferim consiliere și vă inițiem în tehnicile amenajării unui loc de joacă. Noi ne ocupăm de absolut tot, dumneavoastră nu trebuie decât sa ne trimiteți schița spațiului, ulterior oferindu-vă proiectul si viziunea noastră.

Fie că este vorba despre un spațiu exterior sau interior, fie că vorbim despre o mică afacere pe timp de vară în parc sau la piscină, Waterboyz are soluția câștigătoare.

Pentru interior vă propunem structuri modulare sau locuri de joacă de interior, asortate cu câteva elemente de soft play și plastic, pentru a crea o lume de poveste.

Pentru exterior avem cele mai frumoase produse gonflabile: topogane, castele, curse cu obstacole, bouncere, piscine cu bile sau bărcuțe, etc.

Contactați-ne la 0371 788 788 și vă oferim acea soluție pe care am alege-o și pentru noi – un loc de joacă desprins din povești la un preț rezonabil.

În momentul în care te-ai decis să fii propriul tău șef și să îți creezi propria ta afacere, trebuie să știi de la bun început că acest lucru se poate dovedi a fi destul de complicat și, implicit, este un proces de durată. Ca și tânăr antreprenor ai două variante pentru care poți opta: fie vei începe de la zero o afacere și te vei ocupa de tot ceea ce ține de aceasta, de la documentație si până la ustensile, produse și angajați, fie poți achiziționa o afacere la cheie de la A la Z, unde va trebui să te ocupi doar de business în sine. Ambele variante pot reprezenta afaceri profitabile, însă înainte de a lua o decizie trebuie să studiezi care dintre cele două variante este cea mai convenabilă și care oferă un profit garantat.

Ca in cazul oricărei afaceri, există motive pro și contra pentru care să începi un business sau să achiziționezi unul de-a gata. Adevărul este, insă, că orice afacere de orice fel prezintă și o serie de riscuri. Cu toții știm că, odata ce ai pornit o afacere, primul an este cel decisiv. Acesta este anul în care vei încerca să recuperezi investiția făcută. Pot exista afaceri profitabile, însa trebuie să luăm în calcul și posibilitatea ca acestea să eșueze. Cel mai mare risc este, desigur, cel de ordin financiar. Nu orice persoană dispune de capital pentru a începe o afacere și, de multe ori, ia în considerare ideea de a lua un împrumut de la bancă pentru a completa suma necesară finalizării proiectului. Există, însă, șanse mult mai mari ca băncile să acorde un împrumut pentru afaceri la cheie decât în cazul unei afaceri începute de la zero. Acesta ar fi un beneficiu al afacerii la cheie de la A la Z. Din punct de vedere al cheltuielilor, într-adevăr că o afacere nouă nu presupune costuri la fel de mari ca în cazul în care ai merge pe varianta de afacere la cheie, iar tu va trebui să o rebranduiești pe cea pentru care ai optat.

De asemenea, dacă ai experiență într-un anumit domeniu, poți opta pentru o afacere gata realizată in domeniul respectiv, acest lucru reprezentând un profit garantat. Se pot construi foarte ușor afaceri profitabile dacă dispui de experiență într-un anumit domeniu și alegi sa îl explorezi pe acesta la cote maxime. Dacă ai experiență într-un anumit sector, poți căuta afaceri la cheie pentru a excela în domeniul respectiv.

Dacă aveți experiență in amenajarea unui loc de joacă sau dacă aveți măcar minimul de cunoștiințe în acest domeniu, atunci vă punem la dispoziție pachetele noastre de produse ce vă pot oferi un profit garantat. Fie că este vorba de loc de joacă de interior sau loc de joacă de exterior, noi ne ocupăm de proiectul dumnevoastră până la cel mai mic detaliu, astfel încât sa realizăm o afacere profitabilă. Vă oferim afaceri la cheie, alături de instrucțiuni și consiliere, astfel încât să puteți amenaja locul de joacă pentru care ați optat. De la structuri modulare de interior, până la produse gonflabile de exterior precum tobogane, piscine cu bile sau castele, noi vă oferim o gamă vastă si variată de produse perfecte pentru afacerea dumneavoastră.

Vă așteptăm ca împreună sa creăm acel loc de joacă de poveste perfect pentru cei mici și afacerea de succes pe care v-ați propus să o inițiați.

To Top