Cum alegi furnizorul de echipamente pentru locul de joacă?

Succesul unui spațiu de joacă se bazează într-o pondere semnificativă pe alegerea inspirată a furnizorului de echipamente. Colaborarea cu un partener pe care să te poți baza oferă beneficii variate pentru afacerea administrată, pe care le vom dezvolta în rândurile de mai jos. 

Este esențial să cunoști principalele criterii privind alegerea furnizorului de echipamente pentru locul de joacă. Iată care sunt aceștia și pe ce nevoi reale se bazează: 

Gama variată de jocuri și echipamente 

Indiferent de spațiul avut la dispoziție, este important ca zona special amenajată să includă jocuri și echipamente variate, ce pot trezi cu ușurință interesul clienților tăi. Atractivitatea jocurilor interactive reprezintă un factor determinant pentru timpul petrecut în spațiul respectiv. 

De aceea, este important să te asiguri că furnizorul de echipamente are în ofertă soluțiile care nu trebuie să lipsească din perimetrul unui astfel de amplasament. Descrise de simplitate, dinamism și interacțiune, aceste jocuri electronice sport de mai jos generează și cele mai mari venituri: 

Aparatele de box - produse cu un caracter ergonomic, datorită amplasării pe verticală; generează o reacție de răspuns instantă a utilizatorilor, pe baza rezultatelor proprii, sau ale celor alături care se distrează; lumini și SFX-uri ce asigură o experiență de utilizare atractivă. 

Mesele de air hockey - permit o utilizare în condiții de siguranță chiar și pentru copiii de vârste mici; jocul pe care îl propun este simplu de înțeles, iar punctele obținute se realizează prin acțiuni realizate mecanic, fără a fi necesare competențe speciale.

Aparatele de basketball - stimulează puterea de concentrare pe termen scurt și coordonarea brațe-ochi, mai ales atunci când inelul începe să se deplaseze pe orizontală, cu o viteză din ce în ce mai mare; datorită design-ului, mingile aruncate revin în același perimetru de joc; popularitatea sa are la bază nevoia de competitivitate a jucătorilor. 

Aparatele cu premii - celebrele aparate de tip “crane” (trad. macara) le oferă jucătorilor libertatea de selecta premiile dorite, dar și de a-și construi propria strategie de joc; implică zero riscuri pentru siguranță și generează un nivel al satisfacției foarte ridicat; premiile pot varia semnificativ, de la huse pentru telefonul mobil la animăluțe de plus simpatice. 

Jocurile Crazy Frog - aceste jocuri arcade pentru copii au reguli foarte simple: cu ajutorul unui ciocan din plastic, utilizatorii trebuie să lovească într-un timp predefinit cât mai multe broscuțe pop-up; stimulează viteza de reacție și capacitatea de a acționa contracronometru. 

Informații tehnice afișate în dreptul produselor

Alege un furnizor de echipamente care îți poate asigura necesarul de date de care ai nevoie, pentru a realiza alegeri bazate pe o informare corectă. Pe site, este esențial să știi că poți citi mai multe despre utilitatea și caracteristicile oricărei soluții de care ești interesat, iar pentru mai multe informații, poti contacta oricând reprezentații companiei. 

Mai mult decât atât, este important să optezi pentru un catalog de produse cu imagini clare, astfel încât să poți studia în detaliu echipamentele respective: cromatica, liniile de design, dispersia surselor de lumină pe laturile produsului etc 

Indiferent de amplasamentul agreat - loc de joaca interior / loc de joaca exterior -  informațiile accesibile îți permit să construiești un plan de organizare sustenabil, astfel încât funcțiile produselor de care ești interesat să poată genera profit chiar de la inaugurare. 

Suport oferit în fazele incipiente ale proiectului

Selectează din oferta disponibilă în piață un furnizor de produse și servicii pregătit să susțină efortul dezvoltării unui astfel de business, chiar din primele faze ale proiectului. Parteneriatul potrivit îți oferă șansa de a beneficia de suport pentru accesarea de fonduri, sau pentru planificarea etapelor de amenajare propriu-zisă: 

  • pregătirea documentației pentru eliberarea autorizațiilor impuse de autorități; 
  • proiectarea efectivă a spațiului, în funcție de criterii precum bugetul sau nevoile; 
  • achiziționarea materialelor și a elementelor prefabricate necesare în proiect.

De asemenea, echipa de arhitecți pusă la dispoziție de partenerul tău îți poate oferi acces la simulări grafice 2D sau 3D, astfel încât să poți avea o imagine foarte clară asupra modului în care jocurile și echipamentele comandate vor funcționa împreună, în cadrul aceluiași perimetru. 

Prețuri foarte avantajoase pentru calitatea oferită

Bugetul avut la dispoziție reprezintă un factor esențial pentru planurile tale de business, de aceea, alege din piață o ofertă cu prețuri foarte bune, raportate la calitatea echipamentelor oferite. Ia în calcul nu doar costurile de achiziție, ci și pe cele necesare utilizării și instruirii personalului (ex: instruirea echipei la o sala de gaming VR). 

În alegerea partenerului pe baza prețurilor practicate, mai ia în calcul un alt criteriu vital pentru colaborarea voastră: promotiile oferite de acesta. Beneficiezi de prețuri reduse pentru o gamă variată de jocuri și echipamente, astfel încât costurile de achiziție să poată fi îmbunătățite semnificativ. Astfel, ai libertatea de a comanda o gamă mult mai variată de produse. 

Asistență de specialitate pentru mentenanță și service 

La fel de importante sunt și serviciile de reparatii si reconditionari pe care furnizorul respectiv ți le poate pune la dispoziție. Accesul la o astfel de opțiune contractuală este deosebit de important, pentru a putea remedia într-un timp optim avariile apărute inopinat, astfel încât jocurile și echipamentele cu probleme să fie scoase din uz pentru un timp cât mai scurt.

Este mult mai simplu să identifici un furnizor de echipamente pentru locul de joacă, atunci când te raportezi la un ABC esențial pentru nevoile tale. Alegerea bazată pe criterii clare, așa cum sunt cele pe care le-am analizat astăzi împreună, garantează un parteneriat sustenabil, ce poate oferi plusvaloare afacerii pe care tu o construiești de la zero!


To Top