Amenajare loc de joaca Amazing Planet
Home > > Amenajare loc de joaca Amazing Planet
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
28000 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Locul de joacă Amazing Planet include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Modularul dispus pe 3 nivele: La nivelul 3, regăsim un tobogan spiralat tubular ce se termină în piscina cu bile, un obstacol cu cilindri subțiri,  poduleț piramidal din elemente de burete, obstacol triunghiular, plasă de trecere, obstacol cilindric din burete. Pe nivelul 2 regăsim intrarea către un tobogan triplu stil wave, două obstacole cu cilindri subțiri din burete, două obstacole tip role verticale, un tunel de trecere. Pe primul nivel exista obstacole dreptunghiulare de burete, obstacole cilindrice, ușiță de acces.

Zona pentru copii 0-3 ani este reprezentată de o căsuță în care se află o piscină cu bile de plastic și o scăriță de acces multicoloră, formată din cilindri de burete. De asemenea, sunt incluse diverse jucării pentru copii, precum două balansoare în formă de căluți, cuburi piramidă cu numere, forme geometrice, zonă lego. 

Psicina cu bile este împrejmuită de un gărduț de siguranță viu colorat.

Materiale utilizate: structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Spre deosebire de modelele care se imbina bara cu bara, modelele noastre au pvc cu insertie panzata, un atuu care ii confera o rezistenta superioara. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

 

 

 

DESCRIERE PRODUS

Cod amenajare: RO-349

Amenajarea conține:

- Loc de joacă modular pe 3 etaje : 4,48m lățime, 10,88m lungime, 3,55m înălțime

- Zonă pentru copii 0-3 ani cu acoperiș la 2,50m înălțime

-75 m2 paviment tip EVA, 2cm grosime. Aplicare tip puzzle.

Grupa de vârstă:  0-3 ani in zona dedicata copiilor sub 4 ani, 3-12 ani pentru celelalte echipamente.

Capacitate totală: 35-40 copii

Garanție: 

  • 10 ani structura metalică și 5 ani pentru panouri
  • 2 ani activități din interiorul modularului

Certificări: TUV/ EN 1176, ISCIR CERT

Spațiu necesar: 100m2

Livrare: aproximativ 4 săptămâni, în funcție de complexitatea amenajării

PRODUSE SIMILARE
To Top