Amenajare loc de joaca Culorile Copilăriei
Home > > Amenajare loc de joaca Culorile Copilăriei
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Culorile Copilăriei include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Complexul principal prezintă trei turnuri cu acoperiș colorat și design haios, un tobogan tubular spiralat, un tobogan dublu, un tobogan curbat, un tobogan clasic, un pod de trecere tubular, un pod cu acoperiș colorat, scărițe colorate pentru acces, balconașe, băncuțe, hublouri și panouri pentru activități.

Complexul secundar conține 3 tobogane colorate, poduri de trecere, bări de cățărare, balansoar din două băncuțe, două leagăne de forme, mărimi și culori diferite.

De asemenea, este inclusă o tiroliană, un leagăn cu 2 locuri, un carusel cu băncuțe ce se învărte, groapă cu nisip, balansoar cu 2 locuri pe arc, complex pentru cățărare din tije metalice poziționate în diferite forme, precum scări orizontale și verticale, perete, scărițe, bări ondulate.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Capacitate totală:
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
PRODUSE SIMILARE
To Top