Amenajare loc de joaca Gray Fish
Home > > Amenajare loc de joaca Gray Fish
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Gray Fish include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative și print-uri digitale.

Complexul de joacă principal este în formă de corabie și conține un tobogan clasic, acces prin bară de cățărare, plasă de cățărare sau tub din plasă metalică pentru cățărat, existând și un tobogan spiralat in partea din spate.

Proiectul include, de asemenea, două leagăne de tip cuib, un balansoar pe arc cu 2 locuri, 4 balansoare pe arc de diverse forme, un carusel cu bancuțe ce se învârte și obstacole în formă de bușteni.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
Prețul amenajării diferă în funcție de pavimentul ales. Se poate opta pentru tartan turnat, dale din tartan sau gazon sintetic. 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
PRODUSE SIMILARE
To Top