Amenajare loc de joaca Omiduta
Home > > Amenajare loc de joaca Omiduta
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Omiduța include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Complexul principal prezintă două turnuri cu acoperiș colorat și design haios, trei tobogane clasice, un tobogan tubular spiralat, un tobogan curbat, zonă de cățărare din plasă metalică, tuburi de trecere și de cățărare din plasă metalică, elemente pentru echilibristică din discuri ce se învârt, elemente cu tije pentru echilibristică și cățărare, scări orizontale pentru cățărat, panouri pentru cățărat. Scări de acces, hublouri, panouri cu jocuri si alte elemente distractive.

Proiectul include un sistem de cățărare tubular, din plasă metalică, în formă de omidă, balansoar cu băncuță, trei balansoare pe arc în diverse forme și mărimi cu un singur loc, un balansoar pe ar cu două locuri, carusel ce se învârte, traseu de echilibristică din bârne, iglu de cățărare.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
Prețul amenajării diferă în funcție de pavimentul ales. Se poate opta pentru tartan turnat, dale din tartan sau gazon sintetic. 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!

 

 

PRODUSE SIMILARE
To Top