Amenajare loc de joaca Sand Land
Home > > Amenajare loc de joaca Sand Land
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Sand Land include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Complexul principal prezintă două turnuri cu tematica orașului Paris, un tobogan spiralat tubular, ce are porțiuni transparente care au rolul de a spori adrenalina, un tobogan spiralat descoperit, un tobogan dublu, două tobogane tubulare ondulate, o scăriță de acces, un pod de trecere tubular.

Proiectul include, de asemenea, o groapă cu nisip ce prezintă un tobogan și o porțiune de cățărare, dar și două scări lagte de acces, un cerc pentru echilibristică, un leagăn cu 4 locuri de diferite forme și mărimi, două carusele colorate ce se învărt, 4 balansoare pe arc de diverse forme și culori.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
Prețul amenajării diferă în funcție de pavimentul ales. Se poate opta pentru tartan turnat, dale din tartan sau gazon sintetic. 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
PRODUSE SIMILARE
To Top