Amenajare loc de joaca Taramul Piratilor
Home > > Amenajare loc de joaca Taramul Piratilor
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Tărâmul Piraților include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Complexul principal are formă de corabie și prezintă un turn principal cu acoperiș haios, un tobogan spiralat descoperit, două tobogane descoperite ondulate, 3 tuburi de cățărare din plasă, hublouri, panouri cu jocuri, scărițe de acces, plase de cățărare și multe alte activități distractive.

Cele două complexe de cățărare conțin sisteme din funii și tije metalice, poziționate în moduri diferite, orizontal, oblic și vertical, inele colorate ce se balansează, pereți de cățărare, tobogan, tub din plase și alte diverse sisteme de cățărare.

De asemenea, sunt incluse un complex din pereți de cățărare, un cub cu plase de cățărat și cauciucuri, un leagăn cu 2 locuri în diverse forme, un leagăn cu 6 locuri în difeite culori și mărimi, două igluuri de cățărare, balansoare pe arc cu unul și două locuri, 4 balansoare tip cuib, echipament pentru cățărare tip mușuroi cu scorbură, zonă traseu cu obstacole din lemn, zonă cu tobe colorate, carusel ce se învârte și alte elemente distractive.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
Prețul amenajării diferă în funcție de pavimentul ales. Se poate opta pentru tartan turnat, dale din tartan sau gazon sintetic. 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!

PRODUSE SIMILARE
To Top