Amenajare loc de joaca Zoo Land
Home > > Amenajare loc de joaca Zoo Land
DESCRIERE PRODUS

Locul de joacă Zoo Land include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

Complexul principal prezintă un tobogan spiralat tubular, ce are porțiuni transparente care au rolul de a spori adrenalina, un tobogan dublu, un tobogan tubular drept, o scăriță de acces cu design amuzant, o porțiune de cățărare, un pod de trecere tubular, spider tower.

Proiectul include două complexe secundare. Primul complex cuprinde un tobogan descoperit, elemente de cățărare diverse, precum pereți și scărițe, tije metalice și discuri colorate. Al doilea complex include două leagăne late, turn de cățărare format din cercuri colorate, doi pereți de cățărare, o scară pentru cățărat.

De asemenea, sunt incluse: un leagăn cu două locuri, trei balansoare duble, carusel ce se învărte, obstacole în formă de bușteni.

  • Grupa de vârstă:   3-12 ani
  • Garanție: 24  luni
  • Certificări: TUV/ EN1176/ TSE
  • Livrare: 60-65 zile
  • Transport și montaj neincluse: 15% din prețul produsului
  • Materiale folosite: Componentele metalice, ce alcatuiesc structura locului de joaca sunt din otel galvanizat acoperit cu vopsea colorata de exterior nontoxică . Vopsirea metalelor se realizează prin metoda electrostatica. Exista si componente din plastic: Plasticul colorat este de tip LLDEP(Linear low-density polyethylene). Plasticul are in componenta sa agenti chimici ce ofera rezistenta sporita la raze UV si intemperii.
Prețul amenajării diferă în funcție de pavimentul ales. Se poate opta pentru tartan turnat, dale din tartan sau gazon sintetic. 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!

PRODUSE SIMILARE
To Top