Amenajare personalizata Escape Room
Home > > Amenajare personalizata Escape Room
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
De la 
15000 euro + TVA

Waterboyz aduce în prim-plan jocul momentului: Escape Room!

Amenajăm camere Escape Room la comandă, în funcție de cerințele dumneavoastră. Orice tematică este realizabilă, nimic nu este imposibil pentru noi! Ne ocupăm de amenajare completă, incluzând povestea și briefingul pentru a pune în context jucătorii. Tematicile pot fi alese în funcție de dorințele dumneavoastră: Casa de Papel, evadare din închisoare, spargerea unei bănci, Sherlock Holmes, crimă nedescoperită, etc.

Escape Room este un joc ce stimulează tactica și imaginația jucătorului. Este conceput astfel încât poate fi jucat atât de copii, cât și de adulți. Scopul acestora este de a rezolva enigmele ascunse în cameră și de a debloca ușa înainte ca timpul să expire. O multitudine de indicii contribuie la crearea poveștii misterioase, jucătorii descoperindu-le pe parcursul jocului. 

Camera va fi stilizată de designerii noștri pregătiți cu multă imaginație, iar montajul este realizat de personal calificat în domeniu.

Conceptul escape folosit de noi este de-a treia generatie, având mai mult elemente de decor, efecte formidabile, soluții clasice tip “lacat”, mobilier, elemente de decor, sistem de monitorizare și sonorizare.

Montajul echipamentelor este inclus !

Prețul diferă în funcție de complexitatea amenajării.

Vă asigurăm ca fiecare camera creată este unică. Nu vom crea în viitor o altă cameră identică.  

To Top