Bag Jump
94000 euro + TVA

Cine nu a urmărit, la Eurosport, competitori din diverse arii ale sportului întrecându-se în acrobații, scheme și mișcări, în timp ce săreau pe o imensă pernă gonflabilă?

     Acum această nebunie este posibilă și în România, întrucât noi am adus conceptul de Big Air Bag sau Bag jump adresat atât profesioniștilor, cât și tinerilor amatori de senzații tari ocazionale. Bag Jump reprezintă o experiență unică, plină de adrenalină și amuzament, potrivită atât adulților, cât și copiilor. Poate fi plasată chiar lângă un complex de trambuline clasice, pentru a aduce un plus de originalitate și distracție la cote maxime.

     

DESCRIERE PRODUS

Bag jump este, în fapt, o imensă pernă gonflabilă din PVC-Tarpaulin  profesional de 650grm/m2, având o grosime minimă a materialului de 0.6mm. Face parte din categoria de gonflabile air-sealed, adică pentru producția ei s-au folosit numai utilaje de termolipire profesionale, fără niciun fel de cusătură. Astfel, aerul rămâne în interior după umflare. Este alimentat de una sau mai multe pompe , iar utilizarea lui se face umflat la 80-90% din capacitatea sa pentru a amortiza căderile riderilor. Materialul de înaltă calitate face ca acest produs să reziste temperaturilor extreme, soarelui si intemperiilor.

Se adresează sportivilor care practică sporturi de iarnă, precum ski și snowboarding sau bicicliștilor, skaterilor, rollerilor, pe acesta putându-se ateriza chiar și cu trotinete sau alte echipamente.

Perna gonflabilă poate fi personalizată atât dpdv al culorilor,  dimensiunilor, cât și a print-urilor de pe suprafața ei (logo-uri,  mesaje, imagini, etc)

Materialul în interior este PVC de 0.55mm grosime, iar acoperirea din PVC de 0.6mm grosime.

 

Dimensiuni: 10x10x4m

Dimensiunile se pot schimba, în funcție de preferințe!

PRODUSE SIMILARE
To Top