Balansoar 3 locuri

TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-QTY077-19276
3-10 ani

12 luni

45
3 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
1042.65 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 3 copii
Grupa de varsta 3-10 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Inaltime 120 cm
Diametru 200 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Balansoarul cu 3 locuri va fi un punct de atracție al locurilor de joacă datorită combinației de culori și aspectului inovativ. Balansoarul de exterior va fi folosit din picioareavând suporturi colorate diferit pentru picioare și mânere pentru mâini individuale. Copiii își vor dezvoltă echilibrul și atenția într-un mod plăcut și distractiv.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top