Balansoar dublu cu doua picioare

Home > > > Balansoar dublu cu doua picioare
210 x 52 x 82
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: XL-200722-L6
3-10 ani

12 luni

45 kg
2 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
364.35 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului


Specificatii
Culoare Albastru
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 2 copii
Grupa de varsta 3-10 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 210 cm
Latime 52 cm
Inaltime 82 cm
Greutate maxima admisa 45 kg kg / utilizator
Activitati

Balansoarul dublu cu două picioare are o gama variată de combinații de culori vibrante și un design futurist care va trimite imaginația copiilor în viitor. În costumele spațiale, micii astronauți, pot sfida gravitația pe o planetă îndepărtată, unde nu putea lipsi acest balansor de exterior. Balansoarul dublu are două picioare de sprijin și pe lângă mânerele pentru mâini, are și  suport pentru picioare pentru o mai mare siguranță.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top