Balansoar dublu din lemn Robinia Wood 1

Home > > > > Balansoar dublu din lemn Robinia Wood 1
310 x 73 x 105
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: 8104
3-12 ani

12 luni

45
2
40 zile calendaristice
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 2
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 40 zile calendaristice
Garantie

12 luni

Materiale

Lemnul Robinia provine exclusiv din plantatii europene (salcâm). Pentru producție folosim lemn cu certificate FSC. Avantajul lemnului Robinia constă în cantitatea mare de uleiuri ce reprezintă conservanții naturali perfecti și protejează lemnul împotriva proceselor de putrefacție și a dăunătorilor. Datorită acestei protecții, lemnul își păstrează estetica și rezistența pentru mulți ani. Pentru a asigura longevitatea produselor, toți conectorii (șuruburi, manşoane distanţiere, mânere) se confecţionează exclusiv din oțel inoxidabil.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 310 cm
Latime 73 cm
Inaltime 105 cm
Zona de siguranta: Lungime 501 cm
Zona de siguranta: latime 273 cm
Inaltime de cadere 90 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Balansoarul dublu din lemn Robinia 1 ofera o distracție uimitoară atât copiilor mari, cât și celor mici. Dispune de suport pentru mâini și piedică din cauciuc pentru a elimina zdruncinarea. 

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top