10 motive pentru care să adaugi fitness în locul de joacă exterior

Locurile de joacă exterioare sunt un prilej de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut pentru cei mici, dar și pentru cei mari! Cea mai bună modalitate de a crea activități sănătoase și distractive este amplasarea elementelor pentru fitness în aer liber. Ne-am gândit să îți prezentăm 10 motive care te vor convinge că acestea trebuie neapărat să se regăsească într-un loc de joacă!

 

  1. Oferă oportunitatea adulților de a se distra în aer liber alături de copii. Aceștia pot utiliza echipamentele fitness împreună cu cei mici, deoarece nu există limite de vârstă!
  2. Există persoane ce și-ar dori să facă sport, însă nu dispun de timpul necesar pentru a merge până la sală. Un parc cu echipamente sportive sunt la îndemâna oricui!
  3. De asemenea, oferă posibilitatea de a practica sport fără costuri. După cum știm cu toții, un abonament la sală nu este tocmai ieftin!
  4. Sportul în aer liber s-a dovedit a oferi nenumărate beneficii sănătății. Creierul este mai oxigenat decât într-o sală de fitness, așadar rezistența este mai crescută! De asemenea, razele soarelui stimulează producerea vitaminei D și a serotoninei, hormonul fericirii.
  5. Promovarea sportului este necesară în mediul celor mici deoarece obezitatea se află într-o continuă creștere. Amplasarea unor elemente fitness în locurile de joacă pentru cei mici îi va tenta pe aceștia să le încerce și astfel să practice sportul într-un mod distractiv, alături de prieteni sau familie!
  6.  Fiind elemente ce aduc un aport considerabil comunității, plasarea echipamentelor fitness de exterior te aduc mai aproape de fondurile nerambursabile! Acestea cresc șansele unui proiect pentru a deveni eligibil.
  7. Creează prietenii și rețele sociale noi! Sportul în aer liber oferă oportunitatea ideală de a cunoaște persoane ce au aceleași pasiuni și interese. Este o modalitate plăcută de a socializa și de a te relaxa respirând aer curat și bucurându-te de razele calde ale soarelui!
  8. Sunt accesibile pentru oricine, indiferent de pregătirea fizică a utilizatorilor. Aparatele fitness de exterior dispun de sisteme ce folosesc greutatea corporală pentru a efectua acțiunile, așadar pot fi utilizate atât de începători, cât și de persoanele experimentate.
  9. Este dovedit că sportul în aer liber stimulează producerea endorfinei, medicamentul natural ce combate stresul. Utilizatorii se vor simți mai relaxați și cu siguranță vor reveni, deoarece senzația de la sfârșitul unei ședințe de sport în aer liber este de neînlocuit!
  10. Să nu uităm de contextul pandemiei. Foarte multă lume se ferește de spațiile închise, mai ales dacă sunt înghesuite, mici și aglomerate. Sălile de sport sunt evitate de multe persoane, așadar parcurile ce dispun de echipamente de fitness sunt preferate de un număr de persoane aflat într-o continuă creștere!

 

Waterboyz dispune de o gamă largă de echipamente fitness pentru exterior, confecționate din materiale sigure și durabile, rezistente la razele UV și intemperii. Acestea nu trebuie să lipsească dintr-un parc, deoarece aduc beneficii atât dezvoltatorilor cât și utilizatorilor! Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii!

To Top