Află cât de mult ajută trambulinele în dezvoltarea copiilor și ce înseamnă o trambulină de calitate!

   După cum bine știm, copiii au nevoie constantă de joacă și de activități ce le antrenează corpul și mintea. Waterboyz vine cu o propunere tentantă atât pentru antreprenori, cât și pentru părinții ce doresc sa își răsfețe prichindeii: trambulinele elastice!

   Trambulinele elasticevin la pachet cu o serie largă de avantaje. Copiii își pot consuma energia intr-un mediu sigur și proiectat astfel încât sa nu existe accidente. Materialele din care sunt concepute trambulinele Waterboyz sunt dure și rezistente, fiind însă acoperite cu texturi moi, pufoase, ce atenuează pana și cele mai zvăpăiate căzături. Giumbușlucurile nu au limite atunci când alegem o trambulină de calitate!

   Nu v-am convins încă? Ei bine, ținem să menționam că săriturile în trambulină ajută la dezvoltarea funcțiilor motorii, a echilibrului și a formei fizice. Sportul menține corpul sănătos, iar dacă este împletit și cu distracția, devine cu adevărat un magnet pentru cei mici. 

   Și dacă tot suntem la capitolul “sănătate” este important să menționăm faptul că trambulinele elastice îmbunătățesc ritmul cardiac și reglează tensiunea arterială datorită mișcărilor energice și complexe, astfel încât oxigeneaza creierul și conferă o stare senzațională! Stresul este diminuat și înlocuit cu voie buna și relaxare. Știm cu toții cât de mult sunt stresați copiii in această perioadă, așadar o pauză bine-meritată cu țopăieli pe saltele elastice nu trebuie să lipsească.

   Trambulina profesionala este o investiție ce merită realizată! O trambulină de calitate nu se va degrada în timp, va fi rezistentă împotriva intemperiilor și razelor UV și nu va necesita reparații dese, precum o trambulina ieftina și de calitate mai slabă.

   Trambulinele Waterboyz sunt profesionale, ideale pentru uz intens. Acestea pot fi galvanizate, devenind perfecte pentru plasarea în spații exterioare. Livrarea durează cel mult 40 de zile, iar culorile sunt alese în funcție de preferințele dumneavoastră! Dispunem de o gamă largă, de la trambuline cu un loc, până la 20 de locuri, dar și extraordinarele parcuri de trambuline ce se pot întinde pe sute sau chiar mii de metri pătrați. Trambulinele pot fi accesorizate cu tehnologie de ultimă generație, dar și cu bureți. Puteți regăsi trambulina 2 locuri, trambulina 4 locuri, trambulina 6 locuri, trambulina 8 locuri și multe altele, Waterboyz livrând de-a lungul timpului în toată țara, la cele mai bune prețuri din Europa. Pentru a vă inspira, puteți accesa portofoliul de pe site, unde regăsiți parcul de trambuline Brașov, trambuline București, trambuline Iași, trambuline Piatra Neamț, trambuline Cluj, trambuline Slatina și multe alte locații superbe!

   Ne mândrim cu cel mai nou sistem (panouri ultima tehnologie - montaj maxim o oră pentru trambuline până în 4 locuri și 2-3 ore pentru cele de la 6 locuri in sus) și cel mai bun preț! O combinație irezistibilă pentru cei ce vor să pornească o afacere cu aceste trambuline. Asigurăm piese de schimb din stocul în permanență reînnoit și suntem atât de încrezători în calitate încât oferim 10 ani garanție pentru structura metalică și pentru panourile locurilor de joacă de interior și 3 ani pentru locurile de joacă de exterior. Restul activităților din interior (poduri, elemente de burete imbrăcate în pvc, cilndri verticali, orizontali,  au 24 luni garanție însă sunt foarte intens utilizate dar în același timp sunt foarte ușor de recondiționat pe mentenanță sau schimbat întrucât sunt piese mici, ușoare, facil de demontat /montat.

   Acestea fiind spuse, ne mândrim cu cele mai fiabile sisteme de joacă modulare pentru interior și trambuline elastice profesionale, sau așa cum mai sunt cunoscute- saltele elastice.

Nu ezitați să ne contactați pentru a alege împreună proiectul cel mai potrivit spațiului dumneavoastră!

To Top