Cel mai nou parc de trambuline - High Jump din Brasov

Desi a inceput scoala si atmosfera ne vesteste timid venirea toamnei, distractia si joaca nu se vor termina vreodata. Copiii inca sunt dornici de topaiala si zbenguiala si, chiar daca afara va fi ploaie sau frigul va pune stapanire peste orase, un loc de joaca cu tot ce ii trebuie va fi prezent oricand pentru ei. Asta pentru ca noi, echipa Waterboyz, am mai bifat un loc de joaca in Brasov. Dupa o munca de echipa continua, am fost gata sa predam clientului parcul High Jump, o minunatie cu trambuline, piscina cu bureti, zona speciala pentru copilasii de 3-6 ani, un fantastic traseu Ninja Warior, zona de baschet pe trambuline, dar si un cafe & lounge pentru parintii care isi asteapta piticii de la joaca.

Desi promovam joaca in aer liber, sunt zile din an in care nu se poate sta afara. De aceea, nu trebuie sa intrerupem activitatile copiilor ce presupun multa miscare si distractie, in special atunci cand acestia sunt implicati in activitati academice (scoala, meditatii, etc.). Asta pentru ca miscarea are rolul ei, de a-i relaxa si nu numai pe copii. Activitatile fizice de orice tip joaca un rol important in sanatatea si dezvoltarea corecta a copiilor, indiferent daca acestia au 3 ani sau 16 ani. Atata timp cat se afla in perioada de crestere, copiii trebuie sa nu renunte la a face miscare. Astfel, miscarea va deveni un obicei, un stil de viata ce va fi adoptat cu drag si regularitate si mai tarziu. 

Nu numai sanatatea fizica are de castigat, ci si cea mentala si cognitiva, toate acestea ducand la o crestere echilibrata. Nu este obligatoriu ca micutul sa faca un sport anume. Trebuuie sa tineti cont de faptul ca nu toti copiii sunt atrasi de sport, ci trebuie sa faca miscare. Chiar si saritul pe trambulina, alergatul si cataratul reprezinta activitati fizice intense, ce implica folosirea intregului corp, dar si a mintii.

Sa luam ca exemplu cataratul si energia pe care o presupune un traseu Ninja Warior. Este nevoie de forta si atentie. In timp ce corpul se sprijina cat poate de bine pentru a nu se dezechilibra, mintea cauta cele mai bune solutii cu scopul de a ajunge fara probleme de la punctul X la punctul Y, sau de a ocoli anumite obstacole. Acest lucru le va fi de folos copiilor si in viata de adult, devenind astfel mai ageri si mai rapizi in gestionarea si rezolvarea problemelor. Constienti de aceste lucruri, am creat High Jump, parcul de distractii din Brasov, in asa fel incat copiii sa isi foloseasca abilitatile de miscare, dar si mentale, cat mai bine si productiv. Nu este o actviitate stresanta, din contra, este extrem de relaxanta pentru ca miscarea de acest tip elibereaza in organism endorfina, dopamina, serotonina si oxitocina, cunoscuti ca si hormoni ai starii de bine si relaxarii.

Pentru fiecare varsta exista cate o distractie anume, cu grad de dificultate “calculat”, astfel incat cei mici sa aiba parte de aventura, distractie si satisfactii pe masura. Va invitam sa vizitati parcul High Jump din Brasov sau, daca doriti sa deschideti si dvs. o asemenea locatie, va asteptam pentru o discutie deschisa si avantajoasa pentru toata lumea.

 

 

To Top