Diaspora start-up – Waterboyz

Un procent destul de mare din populatia Romaniei este plecata peste hotare din dorinta de a-si oferi un viitor mai bun. Indiferent de motivul pentru care alegem sa parasim tara noastra natala, ideea principala este aceea ca ne dorim un trai mai bun si de multe ori exista diferite impedimente care ne impiedica sa reusim acest lucru in tara noastra.

Cu siguranta nu exista persoana care sa nu isi fi dorit sa aiba propria ei afacere, sa nu lucreze pentru altcineva si sa simta satisfactia de a fi propriul sau “sef”. Desi poate parea destul de dificil, si in principiu chiar este, daca cineva iti intinde o mana de ajutor lucrurile se pot schimba in bine.

Fiecare persoana plecata peste hotare merge pe ideea ca atunci cand se va intoarce acasa isi va deschide propriul sau business care ii va oferi o stabilitate pentru viitor. Iata ca pentru cei care doresc sa se intoarca acasa posibilitatea de a o face mai repede se iveste prin o noua finantare Romania “Diaspora start-up”, program ce presupune accesarea de fonduri nerambursabile de maximum 40.000 de euro de catre romanii care s-au intors din strainatate pentru a-si deschide mici afaceri in Romania.

In vederea realizarii unui astfel de proiect dorim sa ne aducem si noi contributia, astfel incat, echipa Waterboyz le pune la dispozitie celor care doresc sa se intoarca acasa din strainatate o serie de facilitati pentru a-si deschide propria lor afacere. Suntem o companie reprezentata de oameni dinamici, profesionalisti si pragmatici si suntem convinsi ca va putem oferi solutiile potrivite pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie una de success.

Asiguram consultanta de specialitate privind tot ceea ce presupune intrega procedura de amenajare loc de joaca, punanadu-va la dispozitie o intreaga gama de produse si servicii precum: amenajari locuri de joaca de interior si exterior, echipamente gonflabile de orice tip, patinoare sintetice, aventura parc, echipamente de aqua fitness, casa groazei, echipamente complete de realitate virtuala, carusele, trenulete si alte echipamente electrice de interior si exterior, echipamente pentru targuri si balciuri, laser tag, cinema 9d, etc. va oferim tot ceea ce presupune consultanta , proiectare, executie, montaj, echipa Waterboyz va poate oferi si optiunea de afacere la cheieunde veti intra in posesia unei afaceri realizate complet de la A la Z. 

Persoanele fizice care intentioneaza sa infiinteze o afacere trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban;
  2. isi au resedinta sau domiciliul in mediul rural sau in cel urban, in regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei,;
  3. au varsta de minimum 18 ani
  4. poseda cetatenia romana
  5. fac dovada domiciliului sau rezidentei in strainatate in ultimele 12 luni pana la momentul inscrierii in grupul tinta
  6. demonstreaza experienta antreprenoriala prin documente de infiintare a unei societati comerciale in strainatate, demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala printr-un contract de munca sau de colaborare in domeniul in care doreste sa initieze afacerea vizata in proiect sau demonstreaza cunostintele de specialitate prin documente recunoscute de statul roman, care sa ateste absolvirea de studii de specialitate in cadrul unor institutii de invatamant superior din strainatate, ori prin alte documente ce certifica absolvirea unor cursuri de scurta durata in domeniul in care doreste sa initieze afacerea vizata in cadrul proiectului.

Acest proiect urmareste realizarea unor activitati principale, precum:

  • promovarea culturii antreprenoriale si a beneficiilor si oportunitatilor implicate de antreprenoriat in randul persoanelor fizice care au domiciliul sau rezidenta in strainatate in ultimele 12 luni pana la momentul inscrierii in grupul tinta,
  • implementarea unui program online de formare si certificare antreprenoriala,
  • respectiv 24 de planuri de afaceri castigatoare.
To Top