Distractie cu barcute gonflabile si hidrobiciclete oferite de Waterboyz

Waterboyz stie cu siguranta care sunt cele mai in trend echipamente pentru a-ti petrece timpul liber in sezonul cald. Daca iti plac plimbarile cu barca sau cu hidrobicicleta, atunci nu trebuie sa ratezi aceste produse. Reprezinta o modalitate perfecta pentru a petrece o zi relaxanta. Aestea reprezinta cadourile perfecte pentru copiii dumneavoastra. Sunt potrivite copiiilor de varste diferite si sunt perfecte pentru a le folosi atat in piscina cat si pe lac, insa sub supravgherea atenta de catre adulti desigur.

Cui nu ii place sa se plimbe cu barca? Orice copil cat de mic viseaza la acest lucru si nu de putine ori isi manifesta dorinta de a fi ei cei care sa le si “conduca”. Avand diverse modele, barcutele sunt potrivite atat pentru fetite cat si pentru baietei. Fetitele pot alege din barcutele sub forma de ratusca, vacuta , lebede sau alte modele deosbite. Baieteii pot opta si ei pentru acste variante, sau pot alege varianta de barcuta simpla, aspectul aestora fiind pur estetic, fara a influenta gradul de distractie. In functie de varsta copilului se poate opta pentru barcuta electrica sau pentru varianta de barcuta cu pedale, ambele disponibile sub diferite forme si culori. Copiii pot face adevarate curse cu barcutele in imensele piscine special amenajate in acest scop. Distractia este garantata.

Tot in aceasta categorie se incadreaza si hidrobicicletele care sunt o adevarata distractie pentru iubitorii de pedalat. Daca sti sa mergi pe bicicleta si chiar daca nu sti, sa inveti sa folosesti hidrobicicleta este foarte simplu. Doar te urci pe locul tau si incepi sa pedalezi. Vei vedea ca este atat de simplu de parca ai fi facut acest lucru toata viata. Exista hidrobiciclete pentru 2 sau 3 persoane, insa se poate crea o adevarata munca de echipa. Acestea chiar va garanteaza o adevarata distractie pe apa. Desigur ca si acestea vin in diferite modele si culori pentru a satisface toate gusturile. Daca doriti sa va bucurati de putin timp liber, puteti opta desigur pentru varianta de hidrobicicleta individuala, pe care o puteti folosi pentru o plimbare pe lac sau o puteti lua cu dumneavoastra la mare. Este foarte usor de montat cat si de transportat, astfel incat ar trebui sa fie nelipsita din orice concediu pe care il planificati. Daca doriti sa aveti activitati la care sa participati impreuna cu familia, in functie de componenta acesteia, puteti opta pentru hidrobicicleta de 4 sau 6 locuri si astfel sa petreceti momente minunate impreuna.

Nu ratati noutatile oferite de Waterboyz. Gasiti tot ceea ce este necesar pentru ca cei mici sa petreaca o zi distractiva, precum si echipamente diverse pentru a va petrece si dumneavoastra timpul alaturi de ei. Este modalitatea perfecta de a crea amintiri, pana cand copiii dumneavoastra vor ajunge la varsta la care vor dori sa isi petreaca vacantele doar in compania prietenilor. Profitati de aceste momente si creati amintiri de neuitat.

Waterboyz stie cu siguranta care sunt cele mai in trend echipamente pentru a-ti petrece timpul liber in sezonul cald. Daca iti plac plimbarile cu barca sau cu hidrobicicleta, atunci nu trebuie sa ratezi aceste produse. Reprezinta o modalitate perfecta pentru a petrece o zi relaxanta. Aestea reprezinta cadourile perfecte pentru copiii dumneavoastra. 

ratusca gonflabila waterboyz

To Top