Escape Room – Aventura ce-ți antrenează mintea!

   Fenomenul Escape Room a luat amploare din ce în ce mai mult în toată lumea, acaparând aria entertainment-ului de pe tot Globul.

   Escape Room este un joc ce pune la încercare găndirea, tactica și creativitatea. Jucătorii trebuie să colaboreze pentru a desluși misterele, pentru a găsi indiciile ascunse astfel încât să descopere calea către ieșire.

   Primul Escape Room oficial a fost inaugurat în Asia, în anul 2007. Conceptul s-a răspândit apoi pe tot continentul, urmând să ajungă în America, iar apoi în Europa. La începutul anului 2020, se puteau regăsi deja peste 2000 de camere în Franța ce urmau exemplul celor din Asia, fiind acaparate de mii de oameni curioși, dornici de explorare.

   Un joc complet de Escape Room poate fi jucat de 2 până la 10 persoane, în funcție de dimensiunea și gradul de dificultate al camerei. De asemenea, fiecare cameră dispune de o limită de timp pentru a fi completată. Dacă jucătorii nu descoperă ieșirea până la expirarea timpului, este declarat Game Over! Presiunea timpului aduce adrenalina în peisaj și transformă experiența într-o uluitoare vânătoare de indicii. Jucătorii pot solicita indicii ce le sunt transmise prin intermediul boxelor plasate în perimetrul jocului, prin ecrane video sau chiar prin intermediul unui ”game master”, mai exact o persoană desemnată să supravegheze decursul jocului și să comunice eventualele detalii.

   Escape Room este, prin urmare, una dintre cele mai spectaculoase experiențe ce trebuie trăite măcar o dată în viață! Nu numai că este pusă la încercare imaginația, dar creează și amintiri de neuitat, unește prietenii și formează povești de relatat tuturor cunoștințelor! A completa un Escape Room poate fi considerat un adevărat  succes ce satisface inimile tuturor aventurierilor!

   Dacă vă gândiți să deschideți o afacere profitabilă, de succes, un proiect ce are potențial puternic de a deveni faimos, atunci Escape Room este alegerea cea mai potrivită. Waterboyz aduce conceptul Escape Room în România, îmbunătățit și perfecționat! Elementele inovative și traseele create cu multă imaginație și creativitate transformă camerele în adevărate vânători de indicii ce vor ține în priză și vor pune la încercare până și cei mai determinați aventurieri! Tematicile interesante și design-ul autentic disting Escape Room-urile Waterboyz de orice există pe piață în momentul actual, fiind atracții splendide de neratat!

To Top