Fonduri europene pentru locuri de joaca

   Fondurile europene sunt acele intrumente de ordin financiar create de catre Uniunea Europeana cu scopul de a sprijini tarile membre in dezvoltarea atat sociala, economica, cat si culturala. Fondurile europene nerambursabile sunt acele ajutoare financiare de care poti beneficia fara a fi nevoie sa le restitui, in vederea infiintarii unei afaceri intr-un domeniu in care consideri ca te poti dezvolta. Desigur ca toate aceste beneficii vin la pachet cu o serie de conditii ce trebuie intrunite penru a putea beneficia de astfel de fonduri. 

   Fondurile nerambursabile pot fi oferite pentru diverse activitati sau investitii si pot fi accesate de orice persoana care are o idée si un plan bine definit de a incepe un business. Cel mai important aspect este acela de a se stabili daca sunteti sau nu eligibil pentru accesarea fondurilor pentru afacerea dorita. Pentru a se stabili daca va incadrati in criteriile de selectie sau nu, se va face o analiza detaliata a unui numar mare de factori pentru a se stabili daca veti continua cu planul si ce presupune acesta.

  Daca doriti sa accesati fonduri pentru crearea sau amenajarea unui loc de joaca, acest lucru este posibil. Primul pas este acela de a stabili zona (mediul rural sau urban) in care se doreste implementarea unui astfel de loc de joaca si care este valoarea investitiei. 

   Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa indeplinesti destul de multe criterii, iar proiectele trebuie supervizate indeaproape de personal specializat in acest domeniu. Exista termene limita de respectat si numeroase documente ce necesita a fi puse la punct raportat la cerintele din ghidul solicitantului. Pentru ca totul sa decurga in cei mai buni termeni, pana la cel mai mic detaliu, va vom indruma catre consultati specializati pe proiecte de locuri de joaca in baza accesarii de fonduri europene, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat. Dispunem de personal calificat in domeniu si va putem recomanda consultanta din zona Moldovei, din Ardeal, precum si din Dobrogea.

To Top