Fonduri europene pentru locuri de joaca

Fondurile europene sunt acele intrumente de ordin financiar create de catre Uniunea Europeana cu scopul de a sprijini tarile membre in dezvoltarea atat sociala, economica, cat si culturala. Fondurile europene nerambursabilesunt acele ajutoare financiare de care poti beneficia fara a fi nevoie sa le restitui, in vederea infiintarii unei afaceri intr-un domeniu in care consideri ca te poti dezvolta. Desigur ca toate aceste beneficii vin la pachet cu o serie de conditii ce trebuie intrunite penru a putea beneficia de astfel de fonduri. 

 

Fondurile nerambursabile pot fi oferite penru diverse activitati sau investii si pot fi accesate de orice persoana care are o idée si un plan bine definit de a incepe un business. Cel mai important aspect este acela de a se stabili daca sunteti sau nu eligibil pentru accesarea fondurilor pentru afacerea dorita. Pentru a se stabili daca va incadrati in criteriile de selectie sau nu, se va face o analiza detaliata a unui numar mare de factori pentru a se stabili daca veti continua cu planul si ce presupune acesta.

Daca doriti sa accesati fonduri pentru crearea sau amenajarea unui loc de joaca, acest lucru este posibil. Primul pas este acela de a stabili zona (mediul rural sau urban) in care se doreste implementarea unui astfel de loc de joaca si care este valoarea investitiei. Pentru un astfel de proiect dispunem de doua variante de programe. Primul program presupune acordarea de fonduri pentru microintreprinderi, in valoare de pana la 200.000 euro, program la care antreprenorul va trebui sa contribuie cu o cofinantare proprie de 10% din valoarea proiectului ce urmeaza a fi depus. Cel de-al doilea program, ce poate parea insa mai accesibil este cel cu fonduri 100% nerambursabile, fara nici o obligatie in a avea o anumita contributie financiara proprie. In prima faza se vor acorda fonduri de pana la 35.000 euro, ulterior putandu-se accesa 15.000 de euro pentru dezvoltarea afacerii initiale.

 

Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa indeplinesti destul de multe criterii, iar proiectele trebuie supervizate indeaproape de personal specializat in acest domeniu. Exista termene limita de respectat si numeroase documente ce necesita a fi puse la punct raportat la cerintele din ghidul solicitantului. Pentru ca totul sa decurga in cei mai buni termeni, pana la cel mai mic detaliu, va vom indruma catre consultati specializati pe proiecte de locuri de joaca in baza accesarii de fonduri europene, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat. Dispunem de personal calificat in domeniu si va putem recomanda consultanta din zona Moldovei, din Ardeal, precum si din Dobrogea.

To Top