In asteptarea toamnei cu un loc de joaca de interior

Vremea rece se instaleaza cu pasi mai repezi decat ne-am dori. Odata cu venirea toamnei, apare si nevoia de a gasi activitati cat mai interesante de petrecere a timpului in interior pentru cei mici, astfel incat sa nu se plictiseasca si sa isi alimenteze in continuarea dorinta de explorare.

Inca din anul 2011 va punem la dispozitie o varietate de locuri de joaca pentru interior, perfecte pentru a fi amplasate in crese si gradinite, in centre comerciale, unitati de cazare, restaurante, cat si in propria locuinta, daca aveti la dispozitie suficient spatiu.

 

Ce activitati distractive includ locurile noastre de joaca pentru copii

 

Daca optati pentru un loc de joaca modular, acesta poate include piscine cu bile, tobogane, diferite obstacole orizontale si verticale, cat si decoratiuni atractive care ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Pentru copiii cu varste pana la 3 ani, cele mai potrivite sunt piscinele cu bile si tobogane, cat si seturile alcatuite din 500 de bile de plastic, cu diametru de 8 centimetri, potrivite pentru a crea jocuri distractive pentru prichindei.

La fel de potrivite pentru copiii mai mici, dar si mai mari, sunt cuburile 3D magnetice, disponibile in diferite culori. Cu ajutorul acestora puteti construi impreuna cu copiii dumneavoastra castele, casute, corturi, turnuri, animalute si orice altceva va doriti.

Daca dispuneti de mai mult spatiu, le puteti face o surpriza copiilor, prin instalarea unei curse cu obstacole de care cu greu se vor desparti. Acest tip de joc va fi atractia principala in orice loc de joaca special amenajat pentru copii.

 

Panoul interactiv knoocker si Spider Tower – un must have pentru cele mai frecventate locuri de joaca pentru copii

In cazul in care aveti un loc de joaca pentru copii, este musai sa il echipati cu un panou interactiv knoocker. Cu ajutorul acestuia copiii vor descoperi numeroase jocuri distractive si educative. In plus, va fi un prilej si pentru adulti sa interactioneze mai mult cu ai lor copii.

Cat despre Spider Tower, acesta este un turn de catarare cu tobogan, care va deveni jucaria preferata a copiilor. Cei mici trebuie sa se catere in interiorul turnului, pentru a ajunge in varful acestuia, iar odata ajunsi aici, se dau pe toboganul in forma de spirala si se bucura de o aventura grozava.

Toate produsele noastre sunt certificate TUV, ISO, TSE, EN 1176, ISCIR CERT si sunt realizate din materiale de calitate, rezistente si ignifugate, pentru a putea fi utilizate in deplina siguranta.

Datorita locurilor de joaca de interior pe care vi le punem la dispozitie, va fi imposibil sa ii lasati pe cei mici sa se plictiseasca pe durata sezonului rece. Fie ca afara ploua, ninge sau temperaturile scazute devin dificil de suportat, locurile de joaca de interior va stau mereu la dispozitie, atat pentru a petrece timp alaturi de copilul dumneavoastra, cat si pentru a-i permite sa se joace liber impreuna cu ceilalti copii, sa socializeze si sa se bucure in fiecare zi de o noua aventura.

To Top