Joaca in nisip s-a modernizat – produs nou de la Waterboyz

   Joaca in nisip este una dintre cele mai iubite activitati de catre copii. Acestia sunt in stare sa stea ore in sir sa se joace cu nisip. Aceasta placere este inteleasa avand in vedere ca prin jocul cu nisip copii isi dezvolta imaginatia, creativitatea si motricitatea. Cu ajutorul nisipului, copiii pot construi ceea ce isi doresc, detaliu care ajuta la dezvoltarea si consolidarea increderii in propriile forte. Societatea in care traim s-a modernizat foarte mult in ultimii ani, procesul de modernizare a societatii atingand si jocurile copiilor. In momentul de fata acestia sunt din ce in ce mai pasionati de jocurile pe computer, smartphone, tableta. Avand in vedere ca modalitatea aceasta de joaca poate crea dependenta este necesar ca parintii sa gaseasca tipuri de jocuri pentru copii care sa ii faca pe acestia sa fie activi si care sa ii ajute la buna dezvoltare.

Cutia de nisip interactiva de la Waterboyz ofera un mod modern de joaca in nisip
   Cutia de nisip interactiva este modalitatea prin care copiii imbina utilul cu placutul. Acestia se pot bucura de avantajele oferite de catre tehnologia care pe zi ce trece este din ce in ce mai performanta in timp ce se joaca in nisip. Ce poate fi mai placut pentru un copil decat un astfel de joc? Aceasta modalitate moderna de joaca in nisip presupune utilizarea unei cutii cu nisip, computer, proiector si un senzor de adancime. Aceasta combinatie face ca in cutia cu nisip sa fie proiectate imagini 3D care ii fac pe copii sa isi doreasca sa petreaca cat mai multe ore jucandu-se in acest mod. Pentru a crea un mediu cat mai apropiat cu mediul proiectat in cutia cu nisip sunt simulate si efecte audio sau video.

Principalele motive pentru care trebuie sa achizitionezi cutia de nisip interactiv de la Waterboyz
   Joaca cu o astfel de cutie de nisip ofera multe avantaje copiilor, cateva dintre acestea fiind urmatoarele:
- Afla cat mai multe informatii despre natura fara a exista riscul aparitiei diverselor accidente care ar putea aparea in cazul in care copilul ar experimenta in realitate lucrurile pe care le experimenteaza prin intermediul acestui tip de cutie de nisip.
- Stimuleaza dezvoltarea creativitatii. Copilul are posibilitatea de a putea crea tot ceea ce isi doreste, fapt care contribuie la dezvoltarea armonioasa a creativitatii. In cazul in care copilul are deja o inclinatie spre creativitate atunci cutia de nisip interactiva ii ofera copilului posibilitatea de a experimenta noi idei de creatie.
- Ajuta la alungarea timiditatii. Acest tip de joc este recomandat copiilor care au probleme legate de timiditate pentru ca joaca in cutia de nisip interactiva ii va face pe acestia sa aiba incredere in fortele proprii, sa faca sau sa zica ceea ce gandesc si isi doresc.
- Incurajeaza dezvoltarea de relatii sociale si comunicarea cu alti copii. Avand in vedere ca acest tip de joc interactiv presupune scoaterea copiilor din fata unui computer, tableta, smartphone, si joaca alaturi de alti copii este clar ca acest tip de joc ii va ajuta pe copii sa reinvete sa socializeze si sa se joace impreuna.
- Contribuie la dezvoltarea motricitatii.
- Ajuta la dezvoltarea functiei cognitive.
- Ofera o stare de relaxare extrem de importanta pentru copii care sunt mai agitati sau
nervosi.

Ofera-i copilului tau posibilitatea de a se juca intr-un mod constructiv
   Cutia de nisip interactiva care poate fi achizitionata prin intermediul nostru este solutia la care trebuie sa apelezi in cazul in care doresti ca al tau copil sa se joace intr-un mod constructiv si sa nu cada prada dependentei de computer, TV, smartphone sau tableta. Ofera-i copilului tau sansa de a se juca intr-un mod distractiv cu ajutorul cutiei de nisip interactiva!

To Top