Ne Vedem la Aeromania 2018

Intre 13 si 15 iulie, pe Aeroportul Tuzla, se va desfasura cea de-a 12-a editie Aeromania, cel mai indragit show aviatic de pe litoral, desfasurat in premiera pe parcursul a 3 zile, in care organizatorii au pregatit o serie de surprize celor prezenti: concerte live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food court, spatii de joaca pentru copii si multe alte surprize. Programul va fi similar celor din anii anteriori, accesul publicului larg fiind in continuare gratuit, exceptand ziua de 14 iulie cand intrarea va fi contra cost. Programul complet al celor trei zile va fi detaliat ulterior. Acest eveniment este un prilej bun pentru a scoate inca o data in evidenta legatura dintre aviatie, economia locala, turism, industrie, servicii, participantii avand oportunitatea de a stabili noi legaturi de business.

            Show-ul aviatic va avea loc pe Aeroportul International din Tuzla „Alexandru Podgoreanu”  sambata, 14 iulie 2018, insa pasionatii de aviatie vor avea parte de evenimente interesante tot weekendul 13-15 iulie. In cele trei zile sunt programate si alte activitati, precum Pria Talks about Aviation – conferinta organizata in parteneriat cu Pria Events, zboruri comerciale pentru public, demonstratii si alte surprize. Cu aceasta ocazie, cei pasionati vor putea primi informatii despre cat costa sa intretii un avion sau ce presupun cursurile de pilotaj, cum poti sa iti iei brevetul de zbor, ce taxe de aeroport sau aerodrom trebuie achitate, dar si ce inseamna aviatia ca si business, precum si ce impact are pentru viata personala a celor ce lucreaza in acest domeniu.

            Aeromania isi pastreaza atmosfera – oferind o intreaga zi de sambata de spectacol aviatic, expozitii de aeronave si masini retro, concerte live si alte micro-evenimente. Anul acesta, recitalurile muzicale se vor desfașura sub coordonarea lui Mihai Margineanu, accesul la Aeromania 2018 realizandu-se exclusiv in baza unui bilet cu un cost de 5 lei, iar copiii cu varsta de pana la 7 ani se vor bucura in continuare de intrare libera, bilete necesare doar pentru ziua de sambata, 14 iulie.

Asadar suntem fericiti sa va anuntam ca vom fi si noi prezenti, la fel ca si anul trecut cu gonflabile profesionale sa amenajam un loc de joaca pentru copii, astfel in timp ce admirati show-ul aviatic, copiii dumneavoastra vor avea si ei parte de distractie pe cinste.

Cu ocazia desfasurarii celei de-a 12-a editii Aeromania, pe parcursul a 3 zile, Regional Air Services Aeroport Tuzla a pus la dispozitia doritorilor o serie limitata de bilete pentru zborurile de agrement, la pret redus. Acestea pot fi achizitionate din reteaua bilete.ro, pretul fiind de 285 lei/persoana pentru un zbor de 30 de minute cu unul dintre avioanele din flota RAS. Zborurile se pot programa, in limita locurilor disponibile, pentru duminica, 15 iulie – ziua de Chic Picnic Aeromania sau pentru orice alta zi stabilita de comun acord cu organizatorii, pana la 15 septembrie 2018. Durata zborului este de 30 de minute. Rezervarea se va face cu cel putin 48 de ore in avans.

Ne vedem la Aeromania!

To Top