Sfaturi

   In aceasta sectiune va vom raspunde la cateva intrebari frecvente si o sa va oferim informatii despre demararea unei afaceri cu locuri de joaca.

   **Nou: AVETI PROIECT DE LOC DE JOACA PE FONDURI EUROPENE? WATERBOYZ VA AMENAJEAZA LOCUL DE JOACA  CU PRETURI FARA TVA (TVA ESTE CHELTUIALA NEELIGIBILA IN PROIECTE). Detalii la 0724 547 343

“Vreau sa amenajez un loc de joaca de interior”

   Ideea unei afaceri cu locuri de joaca de obicei survine in urma observarii unor amenajari deja existente, unde ne ducem copilul la petreceri sau pur si simplu la joaca.

   Ne uitam la acel complex de joaca si ne spunem ”pot si eu sa fac acest lucru”, si de cele mai multe ori este adevarat. Daca va plac copiii, aveti putin spirit anteprenorial si cu ajutor din partea noastra, veti reusi cu siguranta.

   In primul rand trebuie sa va stabiliti bugetul alocat amenajarii locului de joaca si sa gasiti un spatiu de cel putin 100-150m2, pentru orasele mai mari. In localitatile mai mici va puteti adapta in functie de informatiile pe care le aveti: daca exista sau nu concurenta, distanta fata de orasele mari unde exista deja locuri de joaca, cam cat la suta din populatia localitatii ar fi target-ul dumneavoastra. Astfel va puteti face o proiectie a numarului clientelei si a cash-flow-ului(incasari estimate).

   Urmatorul pas se refera la dotarea locului de joaca.  In aceasta etapa va trebui sa hotarati daca investiti intr-un modul de joaca sau alegeti doar elemente de plastic, burete, soft toys, jucarii interactive, etc. Recomandarea noastra este ca locul de joaca modular sa acopere pana la 25% din suprafata totala a spatiului de care dispuneti. Copiii au nevoie si de o zona libera in care sa zburde liberi!

Ne puteti trimite o schita a spatiului iar noi va concepem un design personalizat!  e-mail: waterboyz.romania@gmail.com

   Dupa alegerea locului de joaca modular trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

-Ce alte elemente putem folosi pentru a face locul de joaca mai atractiv?

Aveti de ales intre: Jucarii de plastic (tobogane de plastic cu piscina si bile, masinute, casute de plastic, caluti, casuta de papusi, tuneluri de plastic, etc).

Elemente soft: jucarii de burete, constructii de burete, cuburi de burete numerotate sau inscriptionate cu litere ori diverse figurine

Elemente electrice: carusel, palmier rotativ, cilindru rotativ, casuta de baloane, hamster roll,etc

Elemente de creatie si zona artisitica: lego, scena de karaoke, nisip kinectic

Zona de gaming: mese de air hockey, foosball, console de jocuri (play station, Xbox Wii), etc

-Ce suprafata alocam parintilor si zonei de luat masa pentru copii, precum si copiilor sub 3 ani

   Zona pentru parinti ramane strict la aprecierea dumneavoastra. Tineti cont totusi ca cei mici au nevoie de mai mult spatiu, parintii au nevoie de o zona de socializare si servire a unei bauturi. Zona de luat masa pentru copii poate fi de sine statatoare sau puteti folosi masute si scaunele de plastic sau lemn pe care sa le asezati doar pe durata mesei si ulterior sa le strangeti.

   Zona de copii sub 3 ani poate include: tobogan de plastic cu piscina si bile, elemente soft (confectionate din burete).

Waterboyz va sta la dispozitie pentru configurarea eficienta a locului dumneavoastra de joaca. Gasim solutii impreuna pentru o afacere placuta si distractiva!

To Top