Toamna vine cu noi produse in exclusivitate in Romania

Daca toamna si-a intrat in drepturi venind cu temperaturi reci, noi le aducem caldura in suflete celor mici prin prisma noilor produse destinate distractiei celor mici. Toamna aceasta am adus noi produse in exclusivitate in Romania, ce promoveaza cu adevarat distractia si noi moduri de a invata, prin joaca.

            De la tobogane gonflabile, piscine gonflabile, bile pe apa, pana la intregi structuri modulare de exterior,  nici un copil nu poate spune nu la o asemenea provocare. Copiii nu se vor plictisi nici o secunda deoarece au atat de multe variante pe care le pot incerca incat o zi nu va fi suficienta.

            Periodic, pentru a putea satisface dorintele tuturor copiiilor, venim cu noi produse in intampinare pentru ca cei mici sa se poata bucura mereu de ceva nou si distractiv, astfel inca sa nu se plictiseasca nici o secunda.

            Asadar, haideti sa va facem cunostinta cu panoul interactiv knoocker si cuburile magnetice 3d, menite sa duca distractia la un nou nivel. Cei mici nu se vor putea plictisi nici macar un minut.

            Panoul interactiv knoocker este o noutate pe care cei mici vor fi nerabdatori sa o incerce imediat. Copilaria este acea perioada inconjurata numai de rasete, bucurie si distractie, iar acest joc va indeplini cu brio toate aceste lucruri. Cei mici vor putea incerca un joc nou care le va da impresia ca se joaca cu prietenul lor chiar in curtea casei. Acesta este compatibil cu windows 10, deci instalarea lui este una foarte usoara.  Pentru orice tip de informatii suplimentare referitor la instalarea si utilizarea acestui joc, va stam la dispozitie pentru a va introduce in tainele acestui joc foarte interesant. 

            Din primii ani de viata printre primele obiecte de joaca cu care ne petrecem timpul liber sunt cuburile de construit pe care invatam usor,  usor sa le potrivim. De la cuburi pentru bebelusi si jucarii de construit pentru fete si baieti, acestea sunt jucarii cu care ii vor tine atenti pe cei mici ore intregi. In plus, acestea sunt un mijloc perfect pentru copii sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea, prin asocierea diferitelor culori, forme si modele.

Va prezentam cuburile la un cu totul alt nivel, aducand in atentia celor mici cuburile magnetice 3d, de dimensiuni impresionante, prin care cei mici pot crea o serie de forme prin alaturarea acestora in functie de ceea ce le dicteaza imaginatia. Acestea sunt foarte usor de manevrat de catre copii, permitand asamblarea intr-o multitudine de combinatii.

            In prezent jocurile si jucariile s-au schimbat destul de mult in comparatie cu cele cu care ne jucam noi in copilarie, considerabil in mai bine, existand mult mai multe variante, care de care mai interesante. Desi acestea au cunoscut o mare schimbare, un lucru ramane neschimbat. Acestea nu reprezinta doar o modalitate pentru cei mici de a-si umple timpul ci reprezinta, in egala masura, o modalitate de a-si insusi noi cunostiinte, de a-si pune imaginatia la munca, de a descoperi noi talente, si totul doar prin joaca.  

Asadar, nu ratati noutatile, deoarece vor fi multe si diverse!

                         

To Top