Transforma-ti visul intr-o afacere de succes, prin Waterboyz si Start-up Nation

Daca visul tau suprem a fost dintotdeauna sa devii un antreprenor de succes, acum e sansa ta! Waterboyz si Start-up Nation se aliaza din nou in cea mai mare cursa din domeniul antreprenoriatului.

Antreprenoriatul nu e pentru toti! E nevoie de o idee de afaceri bine definita si de un proiect viabil, gandit strategic atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Acest lucru se afla intr-o stransa corelatie cu piata si mediul de afaceri, cat si cu tendintele de dezvoltare de pe piata.

Multe companii au avut succes pana in prezent si s-au bucurat de afaceri profitabile datorita modului in care acestea au fost concepute si a consilierii profesionale. Consilierea joaca un rol foarte important in vederea atingerii succesului, dar si locul de unde aceasta vine. Este foarte important sa primesti o consiliere reala, adecvata si cat mai detaliata, asa cum ofera Waterboyz, pentru a avea garantia succesului si a unei afaceri de durata.

Astfel, daca esti interesat sa-ti deschizi o afacere profitabila sau daca ai nevoie de un nou start pentru o afacere la inceput de drum, pentru un concept mai putin gandit si care nu a avut prea mult noroc in dezvoltare, poti dobandi succesul acum! Cum? Prin Waterboyz si Start-Up Nation.

 

Consiliere Waterboyz si fonduri nerambursabile prin Start-up Nation 2020

 

În ultima perioadă capata amploare noi amenajari locuri de joaca, orice antreprenor având oportunitatea de a deschide o afacere de real succes prin intermediul Waterboyz.

Pe intelesul tuturor, Start-up Nation este un program care furnizeaza de zeci de ani de zile servicii in vederea oobtinerii de fonduri nerambursabile in vederea implementarii unor proiecte viabile. Pentru a fi eligibili, fiecare companie si/sau antreprenor trebuie sa dobandeasca o serie de conditii de baza si, ulterior, sa-si depuna candidatura pentru obtinerea fondurilor care vor servi drept baza financiara in vederea unei bune derulari a afacerii. Este unul dintre putinele programe care sprijina dobandirea de fonduri in vederea cresterii mediului antreprenorial si al sustinerii unor afaceri la cheie.

 

Iar Waterboyz este o companie recunoscuta la nivel national de zeci de ani, care a ajuns in Romania lider de piata in domeniul amenajarii si al furnizarii de locuri de joaca la nivel profesional. Aceasta a coordonat pana in prezent multe proiecte de afaceri referitoare la amenajarea moderna a unor jocuri de joaca, ce s-au transformat in afaceri profitabile si de mare succes, chiar si pana in prezent.

Astfel, pentru noua editie de Start-up Nation 2020 si in vederea obtinerii fondurilor nerambursabile, Waterboyz sprijina din nou antreprenorii care vor sa-si croiasca drum prin pasiunea lor. Se ofera consultanta la cerere, atat la nivel de documentatie, respectiv necesarul privind demersurile si nevoile, cat si materiale de lucru, precum echipamente de joaca marca Waterboyz.

Acum Waterboyz faciliteaza si modul de plata, trecand de la tranzactiile bancare complexe, care au intalnit zeci de formalitati ridicate si taxe extra, la plata prin cerere. Aceasta noua modalitate de plata faciliteaza tranzactiile dintre beneficiari si compania de jocuri renumita la nivel mondial, fara sa afecteze calitatea serviciilor oferite/obtinute.

To Top