Trenulețele Waterboyz - Răsfăț pentru cei mari și distracție pentru cei mici!

   Ce poate fi mai distractiv decât o plimbare pe jos împreună cu familia? Ei bine, Waterboyz a găsit răspunsul: plimbarea cu trenulețul!

   Fie că vorbim despre plimbările în aer liber, prin parcuri, rezervații, bâlciuri sau chiar prin oraș, fie că ne gândim la mall-uri și centre de joacă, trenulețele sunt atracția principală atât pentru pitici, cât și pentru părinți.

   Trenurile electrice sunt modalitatea ideală de a oferi vizitatorilor o privire de ansamblu asupra a ceea ce oferă zona, aceștia putând admira pe îndelete peisajele sau punctele cheie și având ocazia să realizeze filmări și fotografii inedite.

   Waterboyz oferă trenuri inovative, silențioase și estetice, proiectate cu multă grijă pentru a transforma experiența pasagerilor într-o amintire de neuitat. Culorile vibrante și luminile LED multicolore atrag privirile tuturor trecătorilor, invitându-i într-o călătorie de poveste. Datorită canapelelor din spumă elastică și a spațiului gândit atent, pasagerii au parte de o plimbare confortabilă și relaxantă.

   Un avantaj major al acestor trenulețe este diminuarea impactului negativ adus asupra mediului înconjurător de către gazele produse de vehiculele ce funcționează pe bază de combustibili fosili. Datorită faptului că trenurile Waterboyz sunt electrice, acestea nu afectează calitatea aerului și pot fi folosite chiar și în interiorul locațiilor. De asemenea, funcționarea total electrică a trenului face ca acesta să fie silențios și să nu producă sunete deranjante pentru călători sau pietoni.

   Trenurile pot fi fabricate în culori personalizate, putând fi adaptate decorului oricărei locații. Fie că vorbim despre culori vii pentru a ieși în evidență în interiorul unui mall, fie că dorim nuanțe naturale pentru a fi în armonie cu un parc natural, trenulețul cu siguranță va capta toată atenția!

   Tehnologia de ultimă generație ușurează munca șoferului semnificativ, trenul dispunând de ecran LCD și afișaj al nivelului bateriei. Manevrarea se realizează simplu, cu ajutorul manetei pentru mers înainte sau înapoi. De asemenea, pentru operarea trenulețului nu este necesar un permis de conducere.

   Trenurile sunt disponibile pe site-ul www.waterboyz.ro iar livrarea se face in cel mai scurt timp, transportul fiind inclus în preț. Dorințele clienților sunt prioritatea noastră, astfel încât culorile și numărul vagoanelor sunt alegerea dumneavoastră. Pentru mai multe detalii puteți contacta consultanții noștri ce vă stau la dispoziție pentru orice informație!

To Top