Va invitam alaturi de noi la ROMHOTEL la Romexpo intre 16 si 19 noiembrie 2017

Aflat la editia cu numarul XXV, ROMHOTEL este cel mai important eveniment pentru companiile din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering). Cu alte cuvinte, ROMHOTEL este o expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurant. Incepand cu acest an, compania Waterboyz.ro intra in cercul restras al celor care devin expozanti ROMHOTEL.

Expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Cu alte cuvinte, este o oportunitate unica sa pariticpi alaturi de noi la ROMHOTEL la Romexpo intre 16 si 19 noiembrie 2017, data fiind exclusivitatea evenimentului si gradul ridicat de profesionalismul pe care il regasim in fiecare material ce o reprezinta.

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, nealcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate.

Waterboyz.ro se va prezenta in calitate de expozanti si vom avea un stand de 20m patrati. Waterboyz.ro a reusit sa devina dupa ani de munca si sute de ore investite, una dintre cele mai de incredere companii ce se ocupa cu amenajarea jocurilor de joaca. Succesul echipei Waterboyz.ro se datoreaza modului exemplar in care isi trateaza clientii, cu standardele cele mai inalte la care sunt realizate serviciile oferite.

Asadar, nu exista niciun motiv pentru care sa nu participi la ROMHOTEL la Romexpo intre 16 si 19 noiembrie 2017, caci vei putea trece in revista cele mai noi gadgeturi si instrumente online ce te ajuta sa isi optimizezi viata.

Va asteptam cu drag,

Echipa Waterboyz.ro

To Top