Vacanta de vara si locurile de joaca pentru copii

Vacanta de vara este acea perioada din an cea mai asteptata de catre toti copiii. Fiecare copil deja isi imagineaza cum isi va petrece fiecare zi si la cate activitati va lua parte. Fiecare adult isi aduce aminte cu melancolie de acei ani cand asteptau cu aceeasi nerabdare sa vina vacanta si toate nazbatiile pe care le facea in toata aceasta perioada.

Fata de cand eram noi copii si pana in prezent jocurile si jucariile s-au schimbat destul de mult, considerabil in mai bine. Pentru generatiile trecute vara insemna vizita la tara la bunici si jocuri precum “v-ati ascunselea”, “sotronul”, “tara, tara vrem ostasi”, “ratele si vanatorii”, iar exemplele pot continua la nesfasit. Era cea mai frumoasa perioada din an pe care o asteptam cu nerabdare pentru a ne intalni cu toti prietenii nostri si pentru a pierde timpul “pe ulita”, timp care trecea pe nesimtite atunci cand venea vorba de joaca.

Astazi, jocurile precum si jucariile s-au schimbat destul de mult, exista mult mai multe variante de jucarii, cele vechi pierzandu-se in timp. Intr-o lume care este total acaparata de tehnologie putem observa cu bucurie cum locurile de joaca pentru copii, atat cele de interior cat si cele de exterior, vin sa le reaminteasca copiiilor din ziua de azi cat de frumoasa poate fi joaca fara a petrece ore intregi in fata calculatorului.

Waterboyz promoveaza cu adevarat distractia prin joaca si fac acest lucru prin numeroasele echipamente gonflabile pe care le pun la dispozitia celor mici si de care acestia se pot bucura. De la tobogane gonflabile, piscine gonflabile, bile pe apa, pana la intregi structuri modulare. Copiii nu se vor plictisi nici o secunda deoarece au atat de multe variante pe care le pot incerca incat o zi nu va fi suficienta. Iar daca vremea este capricioasa, acest lucru nu este un impediment pentru ca cei mici sa poate lua parte la diverse activitati. Waterboyz pune la dispozitia acestora locuri de joaca de interior unde pot escalada pereti de catarat cu tematica, pot canta la pianul electric de pardoseala, pot face sarituri in piscina cu bile soft si multe alte activitati. Nu vor simti lipsa nici togobanului sau al trambulinei, care sunt unele dintre jocurile preferate ale oricarui copil. Se pot bucura de tobganele gonflabile de interior, precum si de trambuline care sunt gata sa ii intampine pe copii alaturi de pofta lor de joaca. Periodic, pentru a putea satisface dorintele tuturor copiiilor, Waterboyz reinnoieste stocul de produse pentru ca cei mici sa se poata bucura mereu de ceva nou si distractiv, astfel inca sa nu se plictiseasca nici o secunda.

Copilaria este un lucru minunat, este o perioada inconjurata numai de voie buna, de rasete, bucurie si clipe de neuitat. Iar locurile de joaca pentru copii, fie ele de interior sau de exterior sunt acelea care le ofera copiiilor oportunitatea perfecta de a se bucura de minunatii ani ai copilariei. Si totul se desfasoara in deplina siguranta, sub atenta supraveghere a adultilor.

To Top