Waterboyz demonstrează importanța locurilor de joacă în locațiile HoReCa

   După cum bine știm, spațiile destinate copiilor joacă un rol important în  industria HoReCa. Echipa Waterboyz a decis că această premisă necesită mai multă atenție, așa că a efectuat o cercetare folosind sondaje de opinie adresate unui eșantion format din administratori ai hotelurilor, pensiunilor și restaurantelor și unui eșantion format din clienți ai industriei.

   Conform sondajului, 78% din administratorii horeca au sesizat incasari considerabil mai mari din momentul în care au montat un loc de joacă în cadrul locației, iar 100% dintre aceștia au observat că au avut parte de sejururi mai lungi ale clienților dupa ce a fost instalat un spațiu dedicat celor mici.

   Waterboyz România pune preț atât pe părerile operatorilor HoReCa, cât și pe cele ale clienților, așa că o parte din sondaj a fost adresat acestora. Astfel, 71% din clienți au precizat că prezența unui loc de joacă se află printre factorii decisivi atunci când aleg destinația de vacanță.

   Rezultatele acestor sondaje sunt determinate de numeroasele beneficii ce vin la pachet cu un loc de joacă într-un hotel sau o pensiune, atât pentru administratori, cât și pentru clienți.

   Familiile ce sunt cazate în cadrul locațiilor ce dispun și de spații special amenajate pentru copii beneficiază de mai multă relaxare și voie bună, deoarece copilașii pot avea parte de distracție și joacă într-un cadru sigur și atractiv. Copii fericiți, părinți liniștiți! Iar unde există experiențe frumoase, cresc și încasările - clienții prelungesc concedii sau revin în locațiile în care au avut parte de vacanțe de vis.

  Waterboyz oferă proiecte personalizate operatorilor HoReCa și le pune la dispoziție acestora oferte special create pentru susținerea industriei. Pe site-ul www.waterboyz.ro se pot regăsi atât locuri de joacă de interior, cât și de exterior, ideale pentru orice buget.

To Top