Waterboyz- locuri de joaca profesionale

   Pentru echipa minunata de la Waterboyz, locul de joaca pentru copii trebuie sa fie o oaza de libertate si fantezie, fara a uita de siguranta copiilor.

   „Cand un copil se joaca el umple intregul univers” (maestrul Taisen Deshimaru). Iar jocul intr-un loc de joaca este expresia libertatii maxime pentru fiecare copil din lume. Spatii verzi special concepute pentru a permite celor mici sa experimenteze, sa se urce, sa alunece, sa se bucure de frumusetea acestei varste, fara griji, sub ochii fericiti si protectori ai parintilor lor. Acest lucru isi doreste sa ofere echipa Waterboyz prin produsele lor. Pe site sunt disponibile elemente pentru a crea diferite spatii destinate distractiei. Locuri de joaca in aer liber, acoperite, locuri de joaca acvatice, leagane, tobogane, totul intr-o gama diversificata pentru placerea celor mici. In plus, cu ajutorul echipei, puteti avea, la cheie, prorpia afacere cu locuri de joaca. Se va concepe totul, de la design, pana la amplasarea de facto a locului respectiv. In plus, se ofera si mentenanta, transport sau servicii de reparatii.

   Waterboyz este o firma completa, oferind servicii profesionale de calitate. Asta pentru ca sustine si crede in importanta existentei unor astfel de spatii pentru copii. Locurile de joaca nu sunt insa un concept nou, ci unul imbunatatit.

   Primele locuri de joaca dateaza din anii 1800, dar urme de structuri similare dateaza din perioada 400 - 600 d.Hr.: aceste parcuri erau mai degraba gradini sau locuri special amenajate legate de festivaluri religioase, unde aveau loc targuri si spectacole.

   Prima marturie a unui spatiu public in care copiii se puteau juca se gaseste in tabloul “Jocuri de copii”, al pictorului Pieter Bruegel cel Batran. Arhitectul si teoreticianul german Bernhard Christoph Faust a promovat infiintarea de locuri de joaca la inceputul secolului al XIX-lea. 

   Din anii ‘30, in anumite orase europene, constructia acestor locuri de joaca a devenit un fenomen larg raspandit. Odata cu diminuarea spatiilor verzi, necesitatea de a avea locuri disponibile unde copiii sa se poata indeparta de zgomotul si poluarea traficului pentru a se bucura de cateva ore de divertisment printre tobogane, leagane si paturi de flori colorate a devenit din ce in ce mai mare.

   Asa cum spuneam, de la jocuri clasice la cele mai inovative, la Waterboyz puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a amenaja complet un loc de joaca perfect. Leagane, castele, tobogane, jocuri tematice, jocuri gonflabile, trambuline, casute pentru cei mici si multe altele va asteapta pe site, in diferite forme si marimi.

   Waterboyz, o companie lider in amenajarea locurilor de joaca, garanteaza calitatea echipamentului de joaca, creat cu materiale concepute special pentru siguranta copiilor, in conformitate cu reglementarile europene. 

Un sortiment vast de forme, culori si materiale diferite, pentru a satisface nevoile imaginative ale copiilor si nevoia de siguranta a parintilor. Pardoseli antitrauma si toate accesoriile pentru amenajarea unui loc de joaca (banci, cosuri, semne, etc) completeaza bogatul catalog de pe site-ul Waterboyz.ro, dedicat locurilor de joaca profesionale. Experienta, siguranta si creativitatea au fost intotdeauna valorile fondatoare ale acestei companii: pentru ca, pentru Waterboyz jocul este serios!

To Top