Waterboyz Romania la Targul ROMHOTEL

Anul acesta, evenimentul destinat industriei Horeca, ROMHOTEL 2018, va avea loc in perioada 19-21 aprilie, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1.

La ROMHOTEL, atat companii din Romania si din strainatate isi expun produsele si echipamentele din domeniul in care exceleaza. Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, cooking show-uri organizate de chefi celebri din strainatate, demonstratii de servire si degustare a vinului, etc.

Waterboyz Romania, furnizori de locuri de joaca, ne dorim crearea unui mediu de joc care asigura un nivel ridicat de confort, siguranta si accesibilitate. Asadar, anul acesta ne prezentam la targul ROMHOTEL, unde va vom prezenta toate produsele noastre si echipamentele necesare pentru amenajari locuri de joaca, unde antreprenorii vor beneficia de toate informatiile de care au nevoie pentru realizarea de locuri de joaca modulare si numai.

 

Locurile de joaca pentru copii marca Waterboyz sunt perfecte atat ca spatiu pentru joaca, cat si pentru petreceri pentru copii, serbari sau activitati extrascolare. Daca nu ai colaborat pana acum cu noi, afla ca echipa Waterboyz este formata din profesionisti, reprezentand alegerea perfecta pentru ca tu sa poti realiza locul de joaca la care ai visat.

 

Ne puteti gasi in cladirea B1 stand 211.

Inca un lucru pe care merita sa il amintim despre noi este acela ca daca te-ai hotarat sa accesezi fonduri, probabil ai deja in minte si domeniul in care doresti sa excelezi. Daca pasiunea ta este in amenajari locuri de joaca de exterior, atunci trebuie sa specificam ca in anul 2017 am reusit realizarea a peste 20 de proiecte implementate deja la nivel national, prin accesarea de fonduri nerambursabile.

Cu doar cateva clickuri pe site-ul nostru iti poti face o idee referitor la produsele pe care le comercializam, poti gasi informatii despre ceea ce presupune o colaborare cu noi, precum si care este modalitatea de a intra in posesia unei afaceri la cheie. Nu uita ca jocul este la fel de esential pentru dezvoltarea noastra ca somnul si hrana si este totodata si un element esential in efectuarea miscarii.

Oferta noastra de produse include locuri de joaca gonflabile, tobogane gonflabile, saltele elastice profesionale, oferta de amenajare locuri de joaca pentru spatii publice: parcuri sau pentru gradinite si spatii private, precum si dotari pentru parcuri de distractii de interior si exterior. Va oferim servicii complete, de la consultanta pentru alegerea modelului ideal de afacere care vi se potriveste, pana la recomandarea modului in care sa se desfasoare activitatile.

Va punem la dispozitie locuri de joaca modulare, care se remarca prin dimensiune si complexitate, precum si prin numarul mare de utilizatori simultan. Numeroasele elemente care le compun precum : tobogane, tuneluri, piscine cu bile, obstacole, fac din aceste labirinturi locurile de joaca preferate de catre cei mici. In cadrul acestora au parte de numeroase activitati interactive, ce presupun miscare si comunicare. Locurile de joaca modulare si-au castigat publicul si prin diversele tematici disponibile pentru cei mici: jungla, acvatic, desene animate cunoscute, corabii, etc. Locurile de joaca modulare le ofera aceasta posibilitate prin activitati diverse extrem de distractive.

Nu va spunem toate secretele noastre, ci va asteptam sa le descoperiti la targul de la Romexpo. Va asteptam, in numar cat mai mare!

To Top