Waterboyz va ofera cele mai moderne si sigure trambuline

Stiati ca trambulina este al treilea cadou cel mai solicitat din lume de catre copiii cu varste intre 5 si 13 ani?

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai placute jocuri din lume, saltul pe trambulina se numara printre activitatile fizice recomandate copiilor pentru a combate obezitatea si lipsa de miscare, un obicei frecvent al culturii noastre contemporane bazate mai mult pe folosirea tabletelor si jocurilor video .

Waterboyz ofera cele mai moderne trambuline, destinate locurilor de joaca din mall-uri sau parcuri, dar si pentru cei care doresc sa le ofere copiilor, in prorpia gradina, o astfel de distractie. Produsele de la Waterboyz sunt rezistente si in conformitate cu standardele europene impuse.

Stiati insa ca trambulina este un obiect vechi? Haideti sa vedem, pe scurt, originile acesteia!

Se pare ca acest joc este inspirat din anumite ritualuri practicate de eschimosi. Atunci cand sarbatoreau vanatoarea de balene, barbatii si femeile sareau pe o patura facuta din piele de foca, intinsa la margini de catre ceilalti membri ai tribului, creand un fel de trambulina fara structura. Insa cultura circului este cea care o va promova la scara larga: la inceput a fost pur si simplu o plasa protectoare pentru acrobati. Pe aceasta baza, tanarul gimnast George Nissen a lucrat pentru a face din trambulina elastica un instrument pentru atingerea performantei atletice. Din 1936, trambulina a devenit extrem de populara nu numai in randul sportivilor, ci si in viata de zi cu zi a oamenilor, atat de mult incat a fost folosita si in scop recreativ. Sa nu uitam insa ca, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, trambulinele au fost folosite de aviatie si de armata americana ca instrument pentru instruirea pilotilor si navigatorilor, iar in timpul Razboiului Rece au fost folosite si pentru astronauti. 

In ziua de azi, trambulina este un obiect indragit datorita versatilitatii sale. Este folosita inclusiv ca simbol in publicitate. De la originile sale si pana astazi a suferit diverse modificari si implementari. Inovatiile tehnologice au facut-o din ce in ce mai sigura si, de asemenea, potrivita pentru fiecare gradina ori spatiu. Trambulina are reglementari de siguranta mult mai stricte decat alte activitati.

trambulina waterboyz 

Cand alegeti o trambulina, aveti grija:

- Montarea trebuie sa fie bine efectuata pentru a reduce riscul de accidente. Waterboyz ofera solutii si materiale din ce in ce mai sigure, potrivite si confortabile.

- Conform reglementarilor: astazi printre certificarile necesare in Europa se afla, nu doar reglementarea generica EN1176, privind siguranta zonelor de joc, ci si UNI13219. Trambulinele de la Waterboyz functioneaza in conformitate cu aceste indicatii. 

Respectarea regulilor de utilizare indicate de producatorii de trambuline reduc la minimum riscul de accidente.

Waterboyz le furnizeaza cu dimensiunile perfecte pentru zona dvs. de joaca si respectand pe deplin toate reglementarile, echipa fiind atenta mereu la inovatii, la materiale si tehnologii de ultima ora, care sunt din ce in ce mai potrivite! 

 

Pe site, pe langa trambuline, mai sunt disponibile si alte produse de calitate, leagane, tobogane, elemente gonflabile etc. De asemenea, Waterboyz va poate ajuta sa realizati, de la 0, un loc de joaca la standarde europene, cu cele mai moderne produse. 

Parcurgeti catalogul online pentru a descoperi produsul pe care il doriti!

To Top