Parcurile de aventură reprezintă noua definiție a distracției! Împletind beneficiile sportului în aer liber cu satisfacția unei aventuri distractive, traseele pentru competiții sunt o experiență demnă de încercat măcar o dată în viață.

Fiind inspirate din emisiunile televizate de succes global de tip Exatlon, aceste curse ninja se află printre dorințele cele mai aprige ale tuturor copiilor. Aceștia urmăresc cu sufletul la gură emisiunile tip survival, visând să poată avea parte de o aventură pe cinste, exact ca personajele preferate din emisiune!

Traseele pentru competiții conțin elemente cât mai diversificate și combinații bine studiate, pentru ca experiența să fie cât mai autentică. Complexele îmbină elemente pentru cățărat, alunecat, structuri ce necesită echilibru, toate acestea provocând copiii să își dezvolte agilitatea într-un mod amuzant.

Waterboyz aduce în prim-plan cursele cu obsacole ce reprezintă o alternativă excelentă de petrecere a timpului în locuri de joacă exterioare. Dispunem de complexe de dificultăți diferite, potrivite în orice spațiu și oricărui buget!

To Top