• PREȚURILE NU INCLUD TVA

                În ziua de azi copiii noștri petrec tot mai mult timp in casă, în fața televizorului, a tabletei sau a altor gadgeturi de acest fel, care au efecte negative atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru dezvoltarea psihologică si creativă.

                Este foarte clar faptul că cei mici au nevoie de cât mai multe complexe de joacă, astfel încât să aibă posibilitatea de a-și petrece timpul liber afară, iar numeroasele locuri de joaca pentru exterior reprezintă ocazia perfectă în acest sens. Copiii au nevoie de mai mult timp in aer liber, deoarece chiar și atunci când părinții oferă activități atractive în spațiul interior, nu este același lucru cu joaca în aer curat.

                Dacă, în trecut, visul oricărui copil era acela de a merge la Disneyland pentru a se putea bucura de toate acele structuri imense, cu tobogane de tot felul sau visau la castele gonflabile care mai de care mai impunătoare, iată că acum acestea sunt disponibile și la noi în țară. Echipa Waterboyz vă oferă posibilitatea de a opta pentru amenajări de locuri de joacă complete prin a vă pune la dispoziție toate aceste echipamente perfecte pentru copiii dumneavoastră.

To Top