Cuburi Magice 3D Magnetice
Home > > > Cuburi Magice 3D Magnetice
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
1500
1275
euro + TVA
IN STOC

Cuburile magice sunt ultima inovatie in domeniul locurilor de joaca. Echipate cu cei mai puternici magenti de tip neodim (elemente chimice din grupa pamanturilor rare), ofera posibilitatea construirii unor nenumarate castele, structuri, etc.
Jolly Heap reprezinta versiunea jucariei magnetice de constructie, care ocupa o pozitie semnificanta in randul jucariilor educationale. Datorita marimii, cuburile pot fi folosite atat acasa cat si in centre educationale pentru copii, cum ar fi: gradinite si locuri de joaca amenajate.


Cuburile 3D se bucura de un succes mare in toata Europa la gradinite, centre distractie sau locuride joaca de interior.

 

 

 

DESCRIERE PRODUS
 • Dimensiuni: Lungime 1.2m, latime 1.2m, inaltime 0.12m
 • Dimensiuni cub: 12cm x12cm x12cm
 • Utilizatori: 4-5copii.
 • Varsta: intre 1 si 12 ani
 • Certificare: PN-EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3: 2014-12.
 • Garantie: 12 luni

Exemple de constructii:
-poduri
-cazemate
-casute
-masute
-turnulete
-figuri geometrice
-barcute

Functionalități:

Jucarie: Este important ca in momentul utilizarii cuburilor, pentru a construi, copilul sa fie lasat liber sa isi exprime imaginatia si sa fie incurajat sa experimenteze, sa exploreze si sa invete. Culorile cuburilor stimuleaza joaca in orice loc social si in orice situatie, fie ca este o joaca de grup sau individuala. 

Educatie: In timp ce copii se joaca cu aceste cuburi, nu numai ca edifica o gama variata de structuri dimensionale, dar isi dezvolta si atentia, acuratetea in gandire, abilitatile motrice-vizuale. Pentru a crea structuri complexe, ei pot lucra in echipa, fapt ce intareste relatia dintre coechipieri. 

Calitatile cuburilor:

 •  Au in componenta magneti.
 •  Sunt multifunctionali – scop educativ sau agrement.
 •  Distractia este fara zgomot
 •  Prezinta siguranta pentru copii
 •  Sunt durabile, soft si usor de ridicat
 •  Permit crearea unor structuri diverse.


Materiale
Cuburile sunt lucrate manual din materiale premium - mix de inalta calitate din burete, cauciuc si tesatura 100% din poliester, facandu-le sa fie de durata si rezistente. Fiecare cub contine 24 magneti de tip neodim, magneti ce ajuta constructiile copiilor sa ramana solide, lipite.
Toate materialele sunt conforme cu reglementarile in vigoare cu privire la siguranta locurilor de joaca si sunt inofensive pentru copii.


Garantia
Echipamentele beneficiaza de garantie, suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 12 luni de la data emiterii facturii. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la reparare.
Utilizatorul are obligatia de a intretine corespunzator echipamentele si de a anunta imediat orice functionare anormala a acestora. Toate echipamentele sunt profesionale, adresandu-se unei utilizari intense. 


Transport: GRATUIT
Livrare: 15 zile de la data emiterii facturii si inregistrarii comenzii ferme.

Pret: 1.500 euro 1275 euro fara TVA/set 100 bucati
PRODUSE SIMILARE
To Top