TRAMBULINA BUNA

Dimensiuni: 120x120x85,6 cm
Greutate: 40 kg
Garantie: 24 luni

DESCRIERE PRODUS
  • Cupcake este pregatit pentru o petrecere interesantă care poate avea loc chiar într-un loc de joacă. Destul de sigur, la doar câteva minute de la instalare, toți copiii vor începe să se alinieze pentru a gusta din cupcakes-ul gustos. Cupcake este o masă sub formă de tort care are de jur-împrejurul ei trei scaune în forma de căpșune. La această masă pot sta trei fetițe pentru a se aventura în arta gătirii prăjiturilor.
  • Acest joc distractiv pentru fete oferă o activitate de gestionare rapidă, în care fetițele joacă roluri, necesitând abilități majore de multi-sarcini, abilități extraordinare de gestionare a timpului și talent pentru a lua decizii rapide sub presiune. Cupcake include preluarea comenzilor, alegerea gătitului, coacerea cupcakes-urilor, decorarea lor și servirea clienților în același timp. 
  • Fetițele pot învăța, de asemenea, abilitățile esențiale din viața reală a unei bune gestionări a banilor și organizarea unei afaceri, și în același timp, pot perfecționa arta fabricării de cupcake. Acum, fetițele pot încerca sub presiunea intensă să se transforme în adevărate cofetare și, în același timp, își pot dezvolta o afacere proprie de coacere a produselor de cofetărie.   
PRODUSE SIMILARE
To Top