0 euro + TVA
  • Dimensiuni: 162x99x270cm (x1)
  • Greutate: 267 kg
  • Putere: 230V/115V
DESCRIERE PRODUS
  • Dead Heat nu este un joc obișnuit de curse cu mașini! De apt, nu este absolut nimic obișnuit în ceea ce privește acest simulator. Dead Heat este un joc intens ce se focusează pe competiția dintre jucători. Fiecare cursă este plină de adrenalina luptelor strânse, ce va îndemna jucătorii să își dorească revanșa de fiecare dată! Înainte de fiecare cursă, sunt realizate fotografii ale jucătorilor ce vor apărea, mai apoi, în timpul cursei, deasupra mașinilor. Această caracteristică ajută jucătorii să identifice oponenții mult mai rapid și să se concentreze mai mult pe joc în sine. 
  • Splendidul joc video creat de NAMCOeste singurul joc arcade de curse ce încorporează o rețea socială. Jucătorii ce concurează se pot identifica drept ”prieteni”. Lista de prieteni a fiecăruia crește pe măsură ce concurează cu mai multe persoane. Tehnologia inovativă recunoaște caracteristicile de joc ale unui jucător și stilul de condus al acestuia, salvează informațiile necesare și le folosește pentru a crea modul ”computer race”. Cu ajutorul acestuia, jucătorii pot concura împotriva prietenilor, chiar dacă aceștia nu sunt prezenți, sistemul reproducând întocmai stilul acestora de condus. Această tehnologie reprezintă linia fină dintre concurent tradițional și inteligență artificială. Această opțiune este un factor foarte important în creșterea profitului unui spațiucu jocuri video, deoarece formează sentimentul de familiaritate. Clienții concurează împotriva oamenilor cu care au mai concurat, se formează conexiuni între aceștia chiar dacă nu sunt prezenți fizic în același timp în locație, și astfel se formează un grup de clienți fideli!
  • Grafica HD uimitoare a jocului Dead Heat este de neegalat. Detaliile minuțioase introduc jucătorul într-o lume unică și fermecătoare, ce prezintă orașe realiste. Dacă jucătorul alege, de exemplu, orașul Chicago, conduce pe străzi reale, reproduse întocmai. Concurenții pot alege dintr-o varietate de mașini personalizabile, ce includ cele mai populare modele japoneze și americane de ultimă generație.
PRODUSE SIMILARE
To Top