Amenajare loc de joaca Dreamland 1 - 27.500 euro

* PRETURILE NU INCLUD TVA

Loc de joaca modular cu tiroliana, zona soft (0-3 ani)

Total amenajare – aprox 150 m2 Structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Plasa de protectie inconjuratoare textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

Nume produs - Amenajare loc de joaca de interior ‘Dreamland-1’

Cod amenajare - RO-55

Componenta amenajare - Loc de joaca modular cu tiroliana, zona soft (0-3 ani)

Total amenajare – aprox 150 m2

Descriere si activitati Zona de modular: -tiroliana de 7m lungime -tunel plastic curbat -obstacole la sol- 3 -scara de acces mulicolora -tobogan wave, triplu -piscina cu bile de plastic -trambulina elastica -obstacol tip role orizontale-3buc -acoperisuri decorative -copertina decorativa -colac dedorativ -1 -ornamente decorative superioare-3 -pviment colorat pe toata suprafataComplex jucarii softplay 0-3 ani -tunel centuri la sol-1buc -3 masute cu 12 scaunele -paviment colorat

Materiale uzate Loc de joaca modular – structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Plasa de protectie inconjuratoare textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

Zona soft copii 0-3 ani – material preponderent burete debitat in forme diverse si imbracat in pvc colorat. Cusaturi rezistente, destinate traficului intens specific locurilor de joaca. Balansoarele tip caluti poti fi din burete sau plastic – la alegere.Paviment colorat (pardoseala copii) – tip EVA de 2cm grosime, aplicare precum puzzle. Pardoseala izoleaza termic, este antibacteriana si amortizeaza socurile.

Grupa de varsta - 0-3 ani pentru zona soft si 3-12 ani pentru restul zonelor

Capacitate total - 50-60 copii

Garantie - 24 luni; durata medie de viata – 120 luni

Certificari - TUV, ISO, TSE , EN 1176, ISCIR CERT

Livrare - 3-4 saptamani, functie de complexitatea amenajarii

Transport si montaj - Neincluse in pret

Pret - 27.500 euro

To Top