• PREȚURILE NU INCLUD TVA

Aparatele fitness pentru exterior sunt o inovație creată pentru a aduce mișcarea la îndemâna oricui. Viața cotidiană actuală implică foarte mult sedentarism. Prin urmare, oamenii au nevoie de timp rezervat pentru mișcare și sport și, implicit, de un spațiu dedicat acestora. Așadar, aparatele fitness se pot amplasa în parcuri, grădini sau zone special amenajate.

Sportul realizat în aer liber este mult mai benefic atât corpului, cât și creierului. Numeroase studii au concluzionat că până și câteva minute de mișcare în spațiu exterior îmbunățesc funcțiile mentale, circulația sanguină și oxigenarea mușchilor.

Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția persoanelor din toate categoriile de vârstă, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecăruia. Acestea funcționează folosindu-se de greutatea proprie a fiecărui utilizator și de inerție, fiind astfel ușor de folosit de către oricine.

Aparatele fitness sunt acum un MUST HAVE pentru orice spațiu de joacă! Încurajăm mișcarea, așa că vă punem la dispoziție cea mai variată gamă de aparate fitness de ultimă generație, ideale pentru parcuri, amenajări exterioare, grădinițe și școli, locuri de joacă. De asemenea, dispunem de aparate fitness special concepute pentru persoanele cu dizabilități! Click aici pentru a vizualiza produsele din această gamă. 

 


To Top