2750 euro + TVA

Dimensiuni: 52x60x98 cm
Putere: 230V/115V
Garantie: 24 luni

DESCRIERE PRODUS
  • Frog Frenzy II este un joc arcade pentru copii. Scopul este ca jucătorii să ia ciocanul și să încerce să lovească micile broaște pop-up. Rapiditatea este cheia acestui joc.  Frog Frenzy II este un joc interesant pentru copii, deoarece le testează viteza de mișcare și îndemânarea. Exista cinci găuri prin care broaștele pot sări, iar jucătorii vor câștiga puncte pentru fiecare broască pe care o lovesc. Jocul oferă distracție și amuzament!
  • Acest joc nu numai că antrenează copiii în exerciții fizice, pline de divertisment, dar, de asemenea, le dezvoltă IQ-ul. Frog Frenzy II poate fi amplasat în centre comerciale, în locuri de joacă pentru copii, în sali de jocuri etc.  La baza, mașinăria dispune de patru rotile pentru a fi mișcată cu ușurință. Întreaga mașinărie este realizată în culoarea albastră, având amplasate imagini animate pentru copii.
  • Dispozitivul funcționează cu monede și oferă un timp de joacă limitat. Pe panou sunt create două spații pentru scor. Pe canturi sunt amplasate lumini tip neon pentru ca dispozitivul să fie cât mai irezistibil. 
PRODUSE SIMILARE
To Top