Glowing UV Prints
Home > > Glowing UV Prints
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
De la 
30 euro + TVA

 O fibră revoluționară, imagini cu o rezoluție extrem de înaltă, culori ultra violete vibrante și efecte surprinzătoare- cam așa putem descrie, pe scurt, Glowing UV Print! Accesta este un material inovativ, ce poate fi aplicat ca și tapet, având proprietăți fluorescente. Este potrivit în sălile pentru laser-tag, bowling, escape rooms, săli pentru softplay, trambuline, echipamente și produse gonflabile, cluburi, săli pentru minigolf și multe altele!

Preț: 30 euro +TVA pe metru pătrat

DESCRIERE PRODUS

Gama din care puteți alege este foarte variată, orice imagine digitală putând fi printată pe acest material. Așadar, indiferent de spațiu și de tematica pe care o doriți, printurile UV se vor potrivi de minune.

Decorul va arăta incredibil atât cu lumina stinsă, cât și cu lumina aprinsă, culorile fiind vibrante și fluorescente, detaliile surprinzătoare ducând spațiul în care este aplicată fibra la un cu totul alt nivel.

Materialul prezintă o durabilitate foarte mare, putând fi spălat fără să se deterioreze. Acesta este fabricat din straturi de nylon extrem de subțiri, dar puternice, putând fi folosit ca și tapet în orice spațiu, atât interior, cât și exterior. Poate fi aplicat atât pe pereți, cât și pe podea, pe produse gonflabile sau trambuline.

Un alt mare avantaj al acestui material este că aplicarea sa va economisi foarte mult timp, deoarece este foarte ușor de realizat, scutindu-vă de dezastrul realizat de petele clasice de vopsea.

 

Mod de aplicare:

 

1.     Pentru început, suprafața pe care aplicăm printul trebuie să fie solidă, netedă, curată și uscată.

2.     Pentru culori vibrante și aprinse, este recomandat ca peretele să aibă o culoare deschisă, preferabil albă.

3.     Se poate folosi adeziv clasic pentru tapet. Aplicați adezivul pe suprafața zidului, apoi poziționați printul pe perete. Folosiți un card sau un obiect similar pentru a ajuta printul să adere perfect pe suprafață, fără a lăsa cute sau porțiuni ondulate. Tehnica este identică cu aplicarea clasică a unui tapet.

4.     Dacă printul este aplicat într-o zonă ce va fi atinsă des, precum o arena laser tag, puteți folosi un adeziv sau cuie (produsul poate rezista la un contact persistent dacă este corect lipit, cu toate acestea fiind posibil să se dezlipească de pe suprafața pe care a fost aplicată. Reaplicarea adezivului poate să fie o soluție bună). Puteți utiliza, de asemenea, o vopsea protectoare transparentă sau un sigilant similar de-a lungul marginilor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!

PRODUSE SIMILARE
To Top