Locurile de joaca gonflabile sunt perfecte in realizarea spatiilor de joaca de exterior, perfecte pentru sezonul cald, cand cei mici nu doresc sa stea in casa sub nici o forma.  Acestea aduc impreuna diverse tipuri de activitati si sunt pretabile atat la interior cat si la exterior, perfecte pentru orice tip de sarbatori de sezon – Craciun, Paste, etc.

Waterboyz va ofera orasele gonflabile (playground-uri), unde copiii pot face o serie de activitati sportive care sa ii tina antrenati ore intregi. De asemenea, se pot da pe numeroasele tobogane gonflabile, confectionate din PVC-Tarpaulin industrial, rezistente la apa, uzura si soare si pot chiar pune la cale o cursa cu obstacole. Aceste tobogane pot fi amplasate atat in interior – mall-uri, sali de joaca, locuri de joaca de interior; cat si la exterior – plaje, parcuri, stranduri, etc. Toboganele au cusaturi triple, toate produsele vin cu accesorii, in functie de marimea toboganului cu una sau 2 pompe sau daca este 2 in 1 tobogan si orasel gonflabil, avand totodata si kit-uri de reparatie. Nu ratati ofertele promotionale si noutatile oferite de Waterboyz. La noi gasiti tot ceea ce este necesar pentru ca cei mici sa petreaca o zi distractiva. In afara de simplele tobogane si bouncere – castelele gonflabile cu care suntem obisnuiti, exista si varianta de tobogane gonflabile pentru apa – parcuri gonflabile, care au la baza o piscina ce se poate umple cu apa. Instalarea este foarte simpla si nu necesita personal calificat pentru intretinere sau pentru instalare. Insa, personalul noastru va sta la dispozitie pentru orice nelamuriri si informatii suplimentare aveti nevoie.

Copiii au de asemenea la dispozitie piscine gonflabile, barcute sub forma de ratusca, vacuta, lebede sau pot alege varianta de barcuta simpla, aspectul acestora fiind pur estetic, fara a influenta gradul de distractie. In piscina, cei mici pot folosi si bile de mers pe apa, o metoda foarte distractiva de a-si petrece timpul liber.Va oferim posibilitatea de a va alege dimensiunile si culorite dorite, diverse (cort, glob, etc).

Preturile afisate sunt aferente dimensiunilor precizate in descrieri. Daca doriti alte dimensiuni, ne puteti contacta pentru a va transmite o oferta personalizata.

To Top