Locurile de joacă gonflabile sunt perfecte în realizarea spațiilor de joacă de exterior, alegerea ideală pentru sezonul cald, când cei mici nu doresc să stea în casă sub nicio formă.  Acestea îmbină diverse tipuri de activități și sunt pretabile atât pentru interior, cât și pentru exterior, perfecte pentru orice tip de sărbători de sezon – Crăciun, Paște, etc.

Waterboyz vă oferă orășele gonflabile (playground-uri), unde copiii pot realiza o serie de activități sportive care să îi mențină activi ore intregi. De asemenea, se pot da pe numeroasele tobogane gonflabile, confecționate din PVC-Tarpaulin industrial, rezistente la apă, uzură și soare și pot chiar pune la cale o cursă cu obstacole. Aceste tobogane pot fi amplasate atât în interior – mall-uri, săli de joacă, locuri de joacă de interior, cât și în exterior – plaje, parcuri, piscine, etc. Toboganele au cusături triple, toate produsele vin cu accesorii, în funcție de mărimea toboganului cu una sau 2 pompe sau dacă este 2 în 1 tobogan si orășel gonflabil, având totodata și kit-uri de reparație. Nu ratați ofertele promoționale și noutățile oferite de Waterboyz. La noi găsiți tot ceea ce este necesar pentru ca cei mici să petreacă o zi distractivă. În afară de clasicele tobogane si bouncere – castelele gonflabile cu care suntem obișnuiți, există și varianta de tobogane gonflabile pentru apă – parcuri gonflabile, care au la bază o piscină ce se poate umple cu apă. Instalarea este foarte simplă și nu necesită personal calificat pentru întreținere sau pentru instalare. Însa, personalul nostru vă stă la dispoziție pentru orice nelămuriri și informații suplimentare aveți nevoie.

Copiii au, de asemenea, la dispoziție piscine gonflabile, bărcuțe sub forma de rățușcă, văcuță, lebede sau pot alege varianta de bărcuță simplă, aspectul acestora fiind pur estetic, fără a influența gradul de distracție. În piscină, cei mici pot folosi și bile cu aer pentru mers pe apă, o metodă foarte distractivă de a-și petrece timpul liber. Vă oferim posibilitatea de a vă alege dimensiunile si culorite dorite, diverse (cort, glob, etc).

Prețurile afișate sunt aferente dimensiunilor precizate în descrieri. Dacă doriți alte dimensiuni, ne puteți contacta pentru a vă transmite o ofertă personalizată.Tobogane gonflabile

Barcute gonflabile, electrice / cu pedale

Locuri de joaca gonflabile - Playgrounds - Orasele Gonflabile

Castele gonflabile

Parcuri Gonflabile

Activitati sportive

Gonflabile de agrement in apa

Bile de mers pe apa si piscine gonflabile

Cursa cu obstacole

Jumping pillow

Gonflabile Promotionale

Bag Jump

Tobogane Gonflabile cu Apa (Water Slide)

To Top