Produsele gonflabile din categoria Activități Sportive vizează activități care să îndemne copiii la mișcare și joacă în aer liber.

PREȚURILE NU INCLUD TVA

Toate jocurile gonflabile vin insoțite de accesorii necesare punerii în funcțiune și intreținerii - pompe, kit de reprații saci de depozitare și transport.

Puteți alege între crash balls, joc gonflabil velcro stick, joc gonflabil – competiție, bungee run, fotbal gonflabil, teren de fotbal gonflabil și orice alte activități doriți, chiar dacă nu le regăsiți pe site-ul nostru. Toate produsele sunt profesioanale si sunt special concepute pentru trafic intens și folosire la exterior.

Materialul este PVC-tarpaulin industrial, un material gros și rezistent în timp (asemănător cu prelata de tir). Cusăturile sunt efectuate cu mașini profesionale, astfel că fiabilitatea este una foarte ridicată. PVC-ul este tratat ignifug, astfel că nu întreține arderea - cerința imperativă a Uniunii Europene în privința produselor gonflabile și a locurilor de joacă ce folosesc PVC.

Unele gonflabile au picturi ce sunt realizate manual, altele vin cu printuri digitale de înaltă calitate. Toate produsele sunt agreate de UE, fiecare produs venind însoțit de certificate de conformitate CE si certificat EN 14960 privind siguranța la foc.

Pentru orice variantă optați, vă asigurăm ca ați făcut cea mai bună alegere!

To Top