• PREČšURILE NU INCLUD TVA

Laser Maze este noua atractie in materie de jocuri pentru copii, o noutate careia cei mici nu ii vor putea rezista. Ce presupune acest joc? Jucatorii vor trebui sa strabata o camera plina cu raze de laser fara a le atinge. Exact ca in filmele cu spioni.

 

Cum se joaca Laser Maze?

-               Jucatorul va alege nivelul de dificultate al jocului;

-               Se va apasa butonul de “start” pentru a incepe jocul;

-               Se va intra in camera cu lasere, conceputa ca un labirint;

-               Un fascicul de laser se va opri daca este traversat, se va aprinde lumina si va porni alarma, in timp ce pe ecran vor aparea numarul de fasciculi traversati si timpul ramas;

-               De-a lungul intregului joc, jucatorul va trece de la un punct de control la altul (apasand butoanele secvential) si va rezolva puzzle-uri.

-               Jucatorul va castiga daca va trece de toate punctele de control in timpul pe care la are la dispozitie, fara a traversa prea multe lasere.

Scenariul si tematica pot fi:
Muzeu- sustragere tablou, bijuterii, etc.
Nava spatiala - cursa contra timp pana la apasarea unui buton de a evita o explozie catastrofala, o invazie extraterestra, etc.
Seif ultra performant - furtul unui diamant faimos.
Jucatorul trebuie sa parcurga un traseu brazdat de lasere, fara a le atinge, pentru a indeplini misiunea.

 

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

-               2 ani garantie - Am dezvoltat labirintul de lasere de la zero, fiind fabricate local. Acest lucru ne-a permis sa alegem o stiva tehnologica avantajoasa si sa controlam total procesul de fabricatie. Astfel, l-am facut fiabil si destul de accesibil.

-               Se poate controla cu ajutorul aplicatiei mobile - Am creat o aplicatie speciala pentru a va controla jocul Laser Maze. Il puteti accesa oricand si din orice loc. Obtineti noi caracteristici si imbunatatiri GRATUIT!

-               Statistici - Puteti vedea statisticile complete ale jocului pentru orice zi – numarul de jocuri jucate, castigurile, pierderile, timpul ticat si rezultatele.

-               Doua moduri de joc diferite - Posibilitate de a se juca in doi jucatori. De doua ori mai multi clienti.

-               Panou de control usor de utilizat - Setari pentru nivelul de dificultate, propria ta coloana sonora, setari ale interfatei.

-                Acces de la distanta, suport tehnic rapid - Suportul tehnic utilizand accesul la distanta functioneaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana

-               Ecran tactil pentru jucatori - Jucatorii pot alege nivelul de dificultate pentru ei insisi si fanii lor pot vedea statistici live.

-               Mutarea fasciculelor de laser - Cream labirinturi laser cu o tehnologie unica de miscare a razelor de laser. Miscarea fasciculilor de laser stabilesc un nou nivel de interactivitate - imersiune de joc complet.

 

 

Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=5WsPKTAbGpM#action=share

To Top