• PREȚURILE NU INCLUD TVA

Laser Maze este noua atracție în materie de jocuri pentru copii, o noutate căreia cei mici nu îi vor putea rezista. Ce presupune acest joc? Jucătorii vor trebui să străbată o cameră plină cu raze de laser fără a le atinge. Exact ca în filmele cu spioni.

 

Cum se joaca Laser Maze?

-               Jucătorul va alege nivelul de dificultate al jocului;

-               Se va apăsa butonul de “start” pentru a începe jocul;

-               Se va intra în camera cu lasere, concepută ca un labirint;

-               Un fascicul de laser se va opri dacă este traversat, se va aprinde lumina și va porni alarma, în timp ce pe ecran vor apărea numărul de fasciculi traversați și timpul rămas;

-               De-a lungul întregului joc, jucătorul va trece de la un punct de control la altul (apăsând butoanele secvențial) și va rezolva puzzle-uri.

-               Jucătorul va câștiga dacă va trece de toate punctele de control în timpul pe care îl are la dispoziție, fără a traversa prea multe lasere.

Scenariul și tematica pot fi:
Muzeu- sustragere tablou, bijuterii, etc.
Navă spațială - cursă contra timp pana la apăsarea unui buton cu scopul de a evita o explozie catastrofală, o invazie extraterestră, etc.
Seif ultra performant - furtul unui diamant faimos.
Jucătorul trebuie să parcurgă un traseu brăzdat de lasere, fără a le atinge, pentru a îndeplini misiunea.

 

 

De ce să ne alegeți pe noi?

-               2 ani garanție - Am dezvoltat labirintul de lasere de la zero, fiind fabricate local. Acest lucru ne-a permis să alegem o stivă tehnologică avantajoasă și să controlăm total procesul de fabricație. Astfel, l-am facut fiabil și destul de accesibil.

-               Se poate controla cu ajutorul aplicației mobile - Am creat o aplicație specială pentru a vă controla jocul Laser Maze. Îl puteți accesa oricând și din orice loc. Obțineți noi caracteristici și imbunătățiri GRATUIT!

-               Statistici - Puteți vedea statisticile complete ale jocului pentru orice zi – numărul de jocuri jucate, câștigurile, pierderile, timpul jucat și rezultatele.

-               Două moduri de joc diferite - Posibilitate de a se juca în doi jucători. De două ori mai mulți clienți.

-               Panou de control ușor de utilizat - Setări pentru nivelul de dificultate, propria ta coloană sonoră, setări ale interfaței.

-                Acces de la distanță, suport tehnic rapid - Suportul tehnic utilizând accesul la distanță funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

-               Ecran tactil pentru jucători - Jucătorii pot alege nivelul de dificultate pentru ei înșiși și fanii lor pot vedea statistici live.

-               Mutarea fasciculelor de laser - Creăm labirinturi laser cu o tehnologie unică de mișcare a razelor de laser. Mișcarea fasciculilor de laser stabilesc un nou nivel de interactivitate - imersiune de joc complet.

 

 

Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=5WsPKTAbGpM#action=share

To Top