Laser Tag pentru interior
Home > > > Laser Tag pentru interior

Detalii echipamente:

 • Vârsta: minim 6 ani,
 • Certificare: Certificat CE, TUV
 • Stare: Nou
 • Garanție: 12 luni
 • Distanţa de reacție: 150 metri
 • Conţinut pachet:

- Puşti
- Senzori: recepţioneză obiectivul la 360 de grade
- Obstacole
- Hamuri
- Nenumarate posibilităţi de setări software
- Sistem de sunet incorporat
- Sistem de lumini incorporat

 • Informații cu privire la spațiul necesar:

150m2 – maxim 8 jucători
200 m2 – maxim 10 jucători
250m2 – maxim 12 jucători
300m2 – maxim 14 jucători

 • Softul care guvernează jocul de laser tag este gratuit dacă achiziționați minim 10 arme.
 • Armele se pot vinde și separat.
 • Pentru o ofertă vă rugăm să ne contactați telefonic 0724.547.343 sau email  waterboyz.romania@gmail.com
DESCRIERE PRODUS

Impreuna cu designerii nostri concepem cele mai tari sali de laser tag, o adevarata aventura si incursiune intr o scena de lupta.

 • Descriere activitate:

Este un sport special de echipă, dar se poate juca și individual, în care jucătorii încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază infraroşu. Adversarul este echipat cu un costum care recepționează semnalul emis de armă. În prezent Laser Tag este folosit nu numai ca joc pentru publicul larg ci și de multe din armatele din lume pentru antrenament cu scop principal în comunicarea și coordonarea pe teren cât și aplicabilitatea diverselor strategii de luptă. Laser Tag este similar cu Paint Ball sau Air Soft. Principala diferență fiind echipamentul care este mai comod și jocul este complet inofensiv comparativ cu cele două în care impactul bilei poate produce vânătăi sau chiar răni, dacă nu se folosește echipamentul corespunzător și se trage de la distanță mică. Acest sport care imită lupta cu arme nu poate produce nici un efect fizic negativ asupra jucătorilor și poate fi experimentat atât de persoane foarte tinere cât și de cei mai în vârstă.
Arena de laser tag este un ‘câmp de luptă’ la interior, stilizat de echipa noastră de designeri. Poate lua diferite tematici cum ar fi: zona de conflict urbană, gară de tren, navă spațială, junglă, clădire, etc. Echipa noastră va asigura luminile, sonorizarea, precum și toate obstacolele și zonele de ascunzătoare necesare derulării jocului.
Casca și arma comunică prin tehnologia Wireless. De asemenea toate echipamentele comunică în rețea între ele și cu unitatea centrală, cea care redă jocul de Laser Tag.
Armele sunt printate la imprimantă 3D, și încorporează cele mai noi tehnologii în domeniul comunicării wireless.

Tehnicienii si echipa noastra de montaj se vor asigura ca sala va fi amenajata la cele mai inalte standarde si conform tuturor reglementarilor in vigoare. Construim sali cu tematici precum nava spatiala, oras parasit, cosmos, lumea pierduta, apocalipsa si multe altele. Arenele nostre sunt apreciate in toata lumea si suntem bucurosi ca putem contribui la bucuria copiilor.

Vindem din stoc arme pentru laser tag si pachete de arme cu sau fara unitatea centrala.
Intrucat sala trebuie sa respecte anumite cerinte pentru ca amenajarea sa fie una de succes, va rugam sa ne contactati si va putem consilia.

   Echipamentele sunt optimizate pentru segmentul 10-25 ani, principalul segment care practica acest joc, dar designul versatil si greutatea redusa, permit inclusiv persoanelor mai in varsta sa practice acest joc, prin personalizarea scenariilor. Urmarind incadrarea in tendintele Eco Friendly si avand permanent in atentie grija fata de mediu, am ales sa folosim un material biodegradabil (PLA) si o tehnologie care are un consum de energie specific per componenta foarte mic (printarea 3D).

Astfel, dispozitivele noastre nu numai ca sunt usoare, netoxice, dar au si o amprenta de carbon foarte mica.

   Toate partile printate din PLA ale dispozitivelor (arma + senzor) insumeaza cca 200 grame, si pentru producerea lor se foloseste doar 1,5KW, adica doar atat cat consuma un televizor LCD de marime medie in 10 ore de functionare.

Iar materialul rezidual rezultat din procesul de fabricatie este de 30 grame, care se reconverteste in fir util PLA sau poate fi transformat in compost.

   Detalii mai multe despre PLA aici: https://www.youtube.com/watch?v=S_C4x-jjZBc

LTRCON, foloseste tehnologii specifice IOT (Internet Of Thing), dispozitivele au un consum mic de energie si fiabilitate ridicata.

   LTRCON nu impune folosirea unui anumit echipament (MAC, PC, tableta, telefon) sau a unui anumit sistem de operare (IOS, Windows, Linux, Android) ci necesita doar existenta unui browser de internet pe orice dispozitiv, cu orice sistem de operare, interfata de comanda fiind responsive, folosind ultimele tehnologii in domeniu (HTML5, JavaScript si CSS3). Sistemul LTRCON foloseste pentru marcarea adversarului led-uri infrarosu cu o lungime de unda de 940 Nm, si o putere de 0,7mW.

   Red dot-ul este un led laser care functioneaza la o putere nominala de 1mW, putere sub cea a unui indicator cu laser comercial. LTRCON este destinat utilizarii in spatii inchise, sensibilitatea senzorilor permitand distante de joc de cca 50m intre 2 jucatori in linie dreapta.

   Spatiul de joc este limitat la puterea semnalului wireless (cca 300m fata de unitatea centrala, in functie de materialele prin care trebuie sa treaca semnalul wireless), si se poate extinde cu wirelss extender-e la orice suprafata.

   Semnalul wireless este asigurat de un router standard care respecta toate specificatiile comerciale. LTRCON este de tip unpack and use, adica dupa despachetare se poate folosi fara instalari de software si/sau configurari.

   LTRCON permite afisarea in timp reala a munitiei jucatorilor, a vietilor, a punctajului. Setul de joc LTRCON, cuprinde arme, senzori, acumulatori, incarcatoare pentru acumulatori si o unitate centrala.

PRODUSE SIMILARE
To Top