Leagan cu doua locuri Panda

Home > > > Leagan cu doua locuri Panda
320 x 20 x 250
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: HD-SQQ002-19225
3-12 ani

12 luni

45
2 copii
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
682.50 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 2 copii
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Lungime 320 cm
Latime 20 cm
Inaltime 250 cm
Greutate maxima admisa 45 kg / utilizator
Activitati

Ursulețul Pand invită toți copiii la o porție uriașă de distracție și zâmbete! Acest leagăn încântă toate privirile datorită aspectului haios, fiind proiectat sub forma unui ursuleț, iar bările de susținere reprezentând brațele animăluțului. Imaginea parcului sau a locului de joacă va fi, cu siguranță, deosebită cu ajutorul acestui leagăn hazliu.

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top