Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 27

Home > > > Loc de joaca de exterior Padurea Fermecata 27
TUV/ TSE / EN 1176
Cod: XJ-CH20220218
3-12 ani

12 luni

13
45 zile lucrătoare
Preturile nu sunt actualizate momentan, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
14200.00 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului
Specificatii
Certificari TUV/ TSE / EN 1176
Capacitate (numar de persoane admise) 13
Grupa de varsta 3-12 ani
Timp de livrare 45 zile lucrătoare
Garantie

12 luni

Materiale

Vopsea nontoxică aplicată în câmp electrostatic. Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică ( stâlpi, scară de acces, poduleț) are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.

Montaj

Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.

Activitati

Locul de joaca Padurea Fermecată 27 este formată din două turnulețe cu acoperiș ce imită scoarța copacilor, unite cu ajutorul unui pod înclinat acoperit. Complexul include un tunel metalic pentru cățărat în formă de omidă, un tobogan dublu, o plasă de cășărare, un tobogan curbat, un tobogan spiralat și un panou de activităși cu numere. Atunci când joaca este prea intensă, cei mici pot lua o pauză odihnindu-se pe cele două băncuțe. Ornamentele ce reprezintă animăluțe vesele vor fi în atenția tuturor prichindeilor!

Galvanizare DA
Produs personalizabil DA
To Top