Loc de joaca Acadele lipicioase
13200 euro + TVA
Transport si montaj - 15% din pretul produsului

Activitatile/ elementele din afara modularului nu sunt incluse in pret

Locul de joacă "Acadele lipicioase" include tot ce și-ar putea dori un copil pentru o după-amiază plină de distracție și voioșie. Inginerii noștri au inclus câte o activitate pentru fiecare dorință pe care o poate avea un copilaș. Aceștia vor fi preocupați ore întregi, uitând de plictiseală sau oboseală. Prezintă o multitudine de elemente decorative colorate și print-uri digitale.

DESCRIERE PRODUS

Cod amenajare: RO-344

Dimensiuni: lungime 7,12m, lățime 4,22m.

Modularul conține:  o piscină cu bile de plastic, un tobogan dublu, o scăriță de acces formată din cilindri moi de burete, obstacole cilindrice, un tobogan Conveyor, tiroliană de 6m, obstacole cilindrice subțiri si obstacole dreptunghiulare din burete, paviment tip EVA, 2cm grosime. Aplicare tip puzzle.

Psicina cu bile este împrejmuită de un gărduț de siguranță viu colorat.

Grupa de vârstă:   3-12 ani

Capacitate totală: 10-12 copii

Garanție: 24  luni

Certificări: TUV/ EN 1176, EN 1177

Materiale utilizate: structura metalica imbracata in burete si acoperita cu PVC colorat, ignifugat si rezistent la uzura intensa. Grosimea Pvc-ului este de 0,9mm, iar greutatea de 620gr/m2. Spre deosebire de modelele care se imbina bara cu bara, modelele noastre au pvc cu insertie panzata, un atuu care ii confera o rezistenta superioara. Plasa de protectie inconjuratoare este textila, made in UK. Plastice de calitate superioara marca Pilsan.

Livrare: aproximativ 4 săptămâni, în funcție de complexitatea amenajării

PRODUSE SIMILARE
To Top